Bliv en ørn til tavlemøder

Torsdag 16. februar 2017 15:23

Ledelse i landbruget er et område, hvor man aldrig kan blive færdiguddannet i, så derfor vil der være fokus på dette hos LandboUngdom i 2017. 

Med Mette Fjordside, som er LEAN-konsulent hos SAGRO, som indleder, vil deltagerne blive vejledt i at afholde og facilitere et tavlemøde, og samtidig vil hun sætte fokus på de delementer, der gør tavlemødet til et effektivt og motiverende styringsværktøj hos både medarbejdere og ledere i dagligdagen på landbrugene.

- Vi ønsker give nogle redskaber og inspiration til de unge, der kommer ud og skal afprøve sig selv om leder, og være med til at sætte dagsordenen for arbejdet i både stald og mark, udtaler Ann Sofie Apel, regionsformand i Ribe, som er initiativtager til kurset. -  Der forventes meget af os, når vi kommer fra skolen og er færdiguddannet, og derfor skal vi blive ved med at pleje vores kompetencer. Det kan vi  ved at deltage i så dan en aften, fortsætter hun. LandboUngdom lægger vægt på at give medlemmerne mulighed for at kunne udvikle sig fagligt og personligt gennem disse aktiviteter. I løbet af foråret vil der endvidere blive afholdt nogle markmøder, og senere i efteråret fokuserer vi igen på ledelse af medarbejdere.

Bliv en ørn til tavlemøder afholdes torsdag den 2. marts på Grindsted landbrugsskole, tilmelding nødvendig