LMO Plantetræf 2018

LMO Plantetræf 2018 afholdes torsdag 7. juni på forsøgsmarken på Lyngbygaard.

Kom og bliv klædt på til din planteproduktion i den kommende sæson, så du opnår den bedst mulige bundlinje. Dit udbytte og din salgspris er afgørende. Derfor har vi fokus på høje udbytter, og hvordan du får solgt afgrøderne bedst!

I LMOs forsøgsmark kan du hente masser af viden om produktion af salgsafgrøder. Vi viser en lang række strategier og behandlinger i korn, raps og bælgsæd. Sammen med repræsentanter fra de førende leverandører af udsæd, gødning, planteværn samt forædlere fortæller vi dig om den nyeste viden indenfor planteavl.

13.00 13.15   Åbning og velkomst
13.15 14.15   Guidede ture i forsøgsmarken
      Pause
14.45 15.45   Guidede ture i forsøgsmarken
      Pause
16.15 17.00   Spændende indlæg i hallen:
• Fordelene ved udbytteregistrering
• Markedsorientering om korn, raps, gødning
• Den gode, den onde og den grusomme
   - kend forskel på fradrag i foderstoffen
      Pause
17.30 18.30   Guidede ture i forsøgsmarken
      Pause
19.00 20.00   Guidede ture i forsøgsmarken
20.30    

Afslutning

 

Du får et klart beslutningsgrundlag indenfor sortsvalg i korn og raps til efteråret, svampe-bekæmpelse her & nu og på længere sigt samt nyeste info om ukrudtsbekæmpelse. Det sidste nye om sprøjteteknik for at sikre bedst mulig effekt af plantebeskyttelsesmidlerne - plus meget mere du kan fokusere på for at øge indtjeningen i marken. 

Du får også et kvalificeret bud på hvordan markedet for afgrøder, gødning med mere vil udvikle sig, samt ikke mindst forskellen på afregning af korn og raps ved levering til forskellige grovvareforretninger!  

Særlige temaer i år

  • Fokus på jordbehandling;  både på den traditionelle jordbehandling med plov og nyere metoder uden plov. Derudover etablering helt uden forudgående jordbehandling, det såkaldte conservation agriculture.
  • Du kan få gode fif med hjem til indstilling af din plov, hvis det er der, du har udfordringer.  Pløjemester Lars Gammelvind, LMO demonstrerer, hvordan en middelmådig pløjning kan forbedres ved at indstille ploven korrekt – et område de fleste pløjere kan forbedre!
  • Vi går i dybden og har fokus på rodudvikling under jordoverfladen, som vi kan følge vha. såkaldte Rhizotroner, så du får et indtryk af forskellige afgrøders roddybde.

 

Øvrige aktuelle arrangementer

HERNING - Sprøjteopfølgningskursus 25. juni (AMU kode 48175)

Dato(er): 25-06-2018


Økologisk bedriftsbesøg hos Jørgen Ivar Mikkelsen

Dato(er): 26-06-2018


VEJEN - Markvandring om faunapletter

Dato(er): 27-06-2018


Åbent hus hos Flarup Maskiner

Dato(er): 28-06-2018 - 29-06-2018


Børn & dyr - på Bregentved

Dato(er): 30-06-2018 - 01-07-2018


Etablering - det kan lade sig gøre!

Dato(er): 02-07-2018


Markvandring med focus på hestebønner, korn og vanding

Dato(er): 04-07-2018


Landsskuet, The National Show

Dato(er): 05-07-2018 - 07-07-2018


Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer