4 dages studietur til Irland i september

Tirsdag den 11. - fredag den 14. september 2018

Vi inviterer på en spændende studietur til Irland for økologiske mælkeproducenter og andre interesserede. Bemærk kort tilmeldingsfrist 25. juli.

På turen besøger vi irske mælkeproducenter og hører om økologisk mælkeproduktion i Irland. Vi besøger det irske forskningscenter Teagasc og DLF’s irske afdeling for at høre hvad der rører sig indenfor forsøg med afgræsning og græs- og hvor fokus er, når afgræsning er den primære fodermulighed til malkekøerne. Hent program HER.

Turen arrangeres af LMO Økologi, DLF og Djursland Landboforening. Tidligere Landskonsulent Karsten Attermann Nielsen vil være turguide på turen og LMOs Økologi konsulenter deltager.

På turen kommer vi omkring:
• Effektiv afgræsning hos irske mælkeproducenter
• Irske afgræsningssystemer og hvordan de styrer det
• Måling og opgørelser af udbytter med forskellige teknikker
• Økologisk mælkeproduktion i Irland
• Optimering af græsvalg som egner sig særligt til afgræsning
• Om avl af køer som kan græsse
• Hvordan man bruger rød- og hvidkløver i Irland

 

Oplev den skønne irske natur og kultur- vi stopper bl.a. ved et irsk whisky destilleri. Prisen bliver egenbetaling på ca. 8.000 kr. pr person (deleværelse). Enkeltværelse kan tilvælges mod merpris.


Prisen inkluderer rejse, ophold og forplejning på turen. Afgang med fly fra Billund. Programmet er under udarbejdelse, og der tages forbehold mod eventuelle ændringer i turens indhold. Hent det her 

Hvis du har spørgsmål til turen kontakt:
LMO: Kirstine Flintholm Jørgensen, telefon: 20 70 06 36, mail: kfj@lmo.dk
DLF: Gurli Klitgaard, telefon 30 63 55 56, mail: gkl@dlf.dk
Djursland Landboforening: Henrik Østergaard Nielsen, telefon 28 35 01 85, mail: hoen@landboforening.dk 

Bemærk kort tilmeldingsfrist: 25. juli 2018.

For tilmelding kontakt Berit Lander Kolind pr mail: BLK@lmo.dk
Bemærk at der er begrænset pladser. Tilmelding er bindende.

Oplysninger vi skal bruge for tilmelding:

  • Fulde navn ifølge pas:
  • Adresse:
  • CVR nr:
  • Deleværelse? Ja eller nej
  • Hvis ja: Vil gerne dele værelse med:
  • Fødevareallergier eller andet, vi bør tage hensyn til:
  • Rejser du kun med håndbagage eller skal bagagen checkes ind?
  • (Det koster ekstra at checke en kuffert ind: fra ca. 800-900 kr.)

Øvrige aktuelle arrangementer

4 dages studietur til Irland i september

Dato(er): 25-07-2018


Dyrskuet i Ribe

Dato(er): 27-07-2018


Hobro Dyrskue

Dato(er): 28-07-2018


Besøg hos Naturbruget Tranum

Dato(er): 01-08-2018


Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer