4H Børnedyrskue

09-05-2018 08:40:59
Lørdag den 8. september 2018 kl. 9-15 på Hindsig Ridecenter, Ringkøbingvej 270, Horne/Varde.

Uanset om man kommer fra land eller by, er du meget velkommen til at udstille sit kæledyr, og du behøver ikke at være medlem af 4H.

Børn elsker dyr og vil gerne vise deres kæledyr frem for andre.

Har du lyst til at vise dit kæledyr frem, kan du tilmelde dig 4H´s børnedyrskue.

På børnedyrskuet viser børnene deres dyr frem, fortæller hvordan de passer det, hvad de ved om dyrearten mm.

Her er det børnenes viden om – samt omsorg/pleje for dyret, der tæller, og ikke om dyret har det rigtige udseende eller er den rigtige race.

Der bliver også vurderet på, hvordan udstilleren har udsmykket sin plads med f.eks. billeder samt historier. 

Vi afslutter børnedyrskuet med en præmieoverrækkelse og der er naturligvis en præmie til alle deltagende børn samt en ærespræmie til de bedste.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer