Det Fynske Dyrskue

08-05-2018 08:52:22
Regnbyger sendte besøgstallet ved Det Fynske Dyrskue 2018 ned på 44.000. Sidste år var der 57.350 besøgende.

Efter flere år med besøgstal over 50.000 ved Det Fynske Dyrskue, måtte arrangørerne, Fynsk Landbrugs Eventforening, i år konstatere en nedgang til 44.000 gæster. Måske var regnbyger lørdag og søndag medvirkende til, at mange dyrskuegæster valgte at blive hjemme fra skuet i år. Således faldt besøgstallet lørdag fra 21.000 sidste år til 15.000 i år. Søndag var der 12.000 gæster, medens fredag samlede 18.000, heraf omkring 10.000 børn fra fynske børnehaver og skoler..

Se også dyrskuets egen hjemmeside, med seneste nyt og information – klik her!

LandbrugFyn er som sædvanlig mediepartner for Det Fynske Dyrskuet. Avisen følger dyrskuet tæt på før, under og efter skuet. Følg med her på hjemmeside, på avisens facebookside (klik her) og glæd dig til det store udvidede nummer med reportage, billeder og ærespræmieoversigt, der kan læses her på hjemmesiden fra lørdag den 23. juni.

Billeder fra Det Fynske Dyrskue

Digitale brochurer

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

- DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL DYRENE – Problemer med Biofilm og Bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det miljøvenlige desinfektionsmiddel NEUTHOX - også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 30 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished!

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Se flere brochurer