Det Fynske Dyrskue

08-05-2018 08:52:22
Regnbyger sendte besøgstallet ved Det Fynske Dyrskue 2018 ned på 44.000. Sidste år var der 57.350 besøgende.

Efter flere år med besøgstal over 50.000 ved Det Fynske Dyrskue, måtte arrangørerne, Fynsk Landbrugs Eventforening, i år konstatere en nedgang til 44.000 gæster. Måske var regnbyger lørdag og søndag medvirkende til, at mange dyrskuegæster valgte at blive hjemme fra skuet i år. Således faldt besøgstallet lørdag fra 21.000 sidste år til 15.000 i år. Søndag var der 12.000 gæster, medens fredag samlede 18.000, heraf omkring 10.000 børn fra fynske børnehaver og skoler..

Se også dyrskuets egen hjemmeside, med seneste nyt og information – klik her!

LandbrugFyn er som sædvanlig mediepartner for Det Fynske Dyrskuet. Avisen følger dyrskuet tæt på før, under og efter skuet. Følg med her på hjemmeside, på avisens facebookside (klik her) og glæd dig til det store udvidede nummer med reportage, billeder og ærespræmieoversigt, der kan læses her på hjemmesiden fra lørdag den 23. juni.

Billeder fra Det Fynske Dyrskue

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer