Madbazaren på Hjørring Dyrskue 2018 sætter rekord

Sådan her så der blandt andet ud ved madbazaren ved Hjørring Dyrskue i 2017.
01-06-2018 08:26:32
Madbazaren på Hjørring Dyrskue bliver i år den største nogensinde med 40 forskellige fødevarestande.
Madbazaren byder på en kulinarisk rejse, hvor man kan se, dufte og smage på noget af det bedste af Dansk Landbrug og få historien bag produktet, direkte fra producenten. Madbazaren er generelt et hit hos gæsterne på dyrskuet, så arrangørerne bag Hjørring Dyrskue har valgt, at give udstillingen mere plads i år. 
 
I år er et af temaerne i madbazaren hamp, hvor Møllerup Gods deltager med en stand med hampprodukter, og lørdag kl. 13.00 laver kokken Per Mandrup, direktør for Smagens Univers, smagsprøver med hamp.
 
Køkkenchef Anders Johst fra Villa Vest kommer nogle timer både fredag og lørdag og laver smagsprøver af fortidens grøntsager - gulerødder, rødbeder og spidskål. Frøene er fra Nordisk Genbank, Svalbard og avlet hos Den Grønne Vogn i Lønstrup.
Et andet tema i år er madspild. Mette Brix og hendes hold kommer begge dage og tryller retter frem af rester.
 
Sidste år var krydderurtestanden med Kirsten Holst, forhenværende leder af Central-køkkenet i Hjørring, en stor succes, så den udvides derfor i år til det dobbelte, hvor man blandt andet kan smage på pesto, kryddersalt, urtesukker og lavendelsirup og få tips om, hvordan man selv laver det.
Derudover byder madbazaren også på en grødbar, hvor man kan smage grød fra Auri-ons grødblandinger. Aurion deltager også selv med et udvalg af brød – bl.a. glutenfri.
 
EUC Nord er begge dage i køkkenet og underviser skolebørn fredag formiddag. Fredag eftermiddag og lørdag viser de deres kunnen og laver smagsprøver til alle.
 
Mange skal fra efteråret til at sortere deres affald. AVV kommer og viser hvordan.
 
Vendsyssel Fødevarenetværk deltager også med en stand, hvor man kan få vejledning i, hvordan man starter en gårdbutik.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer