Nye tiltag på dyrskuet i Hjørring

Der forventes op mod 25.000 gæster til årets dyrskue i Hjørring. Arkivfoto.
30-04-2018 12:16:20
Der er nye tiltag på tapetet, når der i slutningen af juni afholdes det traditionsrige dyrskue i Hjørring. Udstillingspladsen er næsten fyldt ud.
Når LandboNord den 22. og 23. juni afholder det årlige dyrskue på Dyrskuepladsen i Hjørring, sker det med nye tiltag.
 
Folkene bag laver nemlig et område med dyreunger. Det bliver blandt andet muligt at møde kalve, føl, kaninunger, kyllinger og lam. Samtidig bliver det også muligt at udstille krydsningsdyr indenfor kvæg og heste.
 
Indenfor kvæg kan det fx være krydsninger mellem forskellige malkeracer, mellem kødkvægsracer eller mellem kødkvæg og malkekvæg. Tilsvarende gælder inden for heste, men her er det nok lige så meget en mulighed for at udstille heste uden stamtavler, der kan være interesse for, oplyser Karin Møller Larsen, der er koordinator for dyrskuet.
 
Samtidig bliver der også for første gang elektronisk billetkontrol og optælling.
 
- Vi er meget spændte på, hvordan det kommer til at gå. Vi gør det for bedre at holde styr på antallet af gæster. Vi synes ellers, at vi har talt så godt, vi kan, siger dyrskuekoordinator Karin Møller Larsen.
 
Hun fortæller, at man skal til at skynde sig, hvis man gerne vil udstille på dyrskuet.
- Interessen fra udstillere er, som den plejer at være. Vi har faktisk næsten udsolgt. Så hvis man vil udstille, skal man melde sig til snart. Der er ikke meget udstillingsplads tilbage, siger hun.
 
Ud over de nævnte tiltag, får dyrskuet også besøg af Jon Lindbjerg Jensen, manden bag Lindberg Troupers og vinder af DR3-programmet Alene i vildmarken. Det kommer til at ske i outdoor-udstllingen, der får øget plads, efter at have været en pæn succes i 2017.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer