Stor opbakning til Hjørring Dyrskue

Fra Hjørring Dyrskue sidste år. Arkivfoto: Tenna Bang.
30-05-2018 13:00:39
Med flere end 670 tilmeldte dyr til Hjørring Dyrskue 2018 og fremgang i alle de andre udstillinger, er der lagt op til et fantastisk dyrskue.
I år er der over 670 dyr tilmeldt til dyrskuet inden for kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste, får, kaniner, høns og andet fjerkræ, hvilket vækker stor begejstring hos arrangørerne bag Hjørring Dyrskue.
 
- Vi er utrolig glade for, at der er så stor opbakning til dyreudstillingen og dyrskuet generelt i år. Vi var lidt bekymrede med hensyn til tilmelding af heste til skuet pga. herpes situationen, men der er næsten 100 heste tilmeldt i år, hvilket er en del flere end sidste år, så det er jo utroligt positivt, siger formand for Udstillerudvalget, Jørgen Larsen.
 
Der bliver også udstillet en del flere kødkvæg og får end i 2017, og indenfor malkekvæg fastholdes der en god tilslutning på trods af, at de normalt 3 største udstillere ikke deltager i år. Der er også en fin tilslutning til 4H børnedyrskuet med 79 tilmeldinger. Bortset fra 2011, skal vi helt tilbage til år 2000 for at finde en højere tilslutning til 4H - Det lover godt for fremtidige dyrskueudstillere. Med så stor en tilmelding til dyreudstillingen, er der rig mulighed for, at komme helt tæt på de flotte dyr.
 
Dyreudstillingen byder også for første gang i mange år, på flere af de gamle historiske kvægracer. Man vil også kunne opleve krydsningsdyr - både indenfor kvæg og heste. Og som noget helt nyt i år bliver der en udstilling kun med dyreunger, som vi håber specielt børn og barnlige sjæle får meget glæde af.
 
Fremgang i alle udstillinger
Men det er ikke kun dyreudstillingen, der vidner om stor opbakning til Hjørring Dyrskue. Der er fremgang i Maskinudstillingen og Outdoorudstillingen får et endnu større område. Madbazaren sætter rekord med 40 forskellige udstillere, hvilket er 15 flere end i 2017.
 
Hjørring Dyrskue løber af stablen fredag den 22. juni og lørdag den 23. juni 2018.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer