Hygum Hjemstavnsgård

08-05-2018 08:03:00
D. 26. og 27. maj afholdes der dyrskue på Hygum Hjemstavnsgård

Kom og oplev de gamle danske husdyrracer på nært hold. Deres årlige historiske dyrskue er en fast tradition på Hygum Hjemstavnsgård, og her vil du kunne se de dyr, der for 100 år siden var del af enhver dansk gård. I 2018 kan du også møde kokken Per Mandrup, der kommer og fortæller og serverer smagprøver på madretter, hvor der er anvendt gamle danske husdyrracer. 

Hygum Hjemstavnsgård danner den perfekte ramme for oplevelsen af dyrskuet, som det var i gamle dage: en fest for folk og fæ fra nær og fjern. De historiske bygninger, spillemandsmusikken og de mange frivillige ved aktiviteterne skaber en helt særlig stemning, som bestemt skal opleves. 

Som sædvanligt på vores aktivitetsdage er der gang i den gamle bageovn og smedjen. I det historiske køkken udleveres smagsprøver. Prøv en tur i hestevogn eller nogle af aktiviteterne på naturlegepladsen.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer