Fjernstyret hybrid rotorklipper i Herning

XRot er en hybrid robotklipper.
03-07-2018 11:20:02
Sønderup Maskinhandel fremviser deres nye import - en XRot fjernstyret rotorklipper, på Landsskuet.
Sønderup Maskinhandel i Himmerland er netop blevet dansk importør af XRot.
- Vi forventer os rigtigt meget af XRot, siger Ole Hosbond, idet det, efter hans mening, er en nytænkning af fjernstyrede klippere. 
Xrot er en hybrid-maskine og samtidig har den et ekstremt lavt tyngdepunkt, hvilket gør den stabil på skråninger. Det at den er hybrid gør, at der er mindre effekttab og bedre kontrol med klipperen. 
- Det elektriske transmissions-system gør, at der ikke er risiko for olielækage og gør derfor XROT perfekt at bruge i fredede områder, lyder det.
En anden nytænkning er fjernbetjeningen, hvormed man kan kontrollere alle funktioner på maskinen.
Fjernbetjeningen er faktisk lige så nemt at bruge som dem til fjernstyrede biler, fortæller Ole Hosbond.
Robotklipperen er designet til, at det skal være nemt at lave vedligeholdelse og reparationer og derfor kan alle komponenter udskiftes ved at åbne dækpladen.
Maskinen leveres i to modeller med en arbejdsbredde på henholdsvis 70 og 80 centimeter.
XRot er blevet præseteret på Roskilde dyrskue og Det Fynske Dyrskue, og nu gælder det Landskuet, efterfulgt af Maskiner Under Broen til August.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer