Mælkeanlæg, medarbejdere og masser af succes - for svineproducenter

Kom og få en masse praktisk inspiration om mælkefoderanlæg, medarbejderhåndtering og renovering af staldanlæg. Tønnies giver deres bud på fremtiden, og direktør Christian Fink Hansen, SEGES Svineproduktion, slutter dagen af med at udfordre os på fremtidens produktionsvilkår.

Vi begynder det spændende møde kl. 15.00 med en bolle og kaffe - og der er tid til netværk i pausen og spørgsmål til alle indlægsholdere.Vi spiser aftensmad sammen.

Mødet er både for ejere og ansatte.

 

Fodring af pattegrise i farestalden

 • Oversigt over mulighederne for at passe flere pattegrise, mælkeanlæg, minivådfoderanlæg, flere farestier, management v. Nikolaj Stidsen, LMO
 • Erfaringer og resultater med 2 ”Baby-dos” anlæg v. Ralf Bager, driftsleder hos Per F. Andersen, Års
 • Sådan går det med Pump n’ Grow hos os v. Erik Grønvald, driftsleder hos Finn Tukjær Schmidt, Klovborg
 • Økonomi i mælkeanlæg? Hvad betaler sig bedst? v. Niels Hegelund, LMO

”Mine Ansatte”  - hvordan sikres høj kvalitet i pasning af svinene fremover?

 • Rekruttering, hvorfra og hvordan v. Britt Rønberg, LMO
 • Fasthold og udvikl dine ansatte v. Anders Andersen, LMO
 • Introplan som værktøj til en god opstart v. Nikolaj Stidsen, LMO

Nyt liv i gamle stalde - ny løbeafdeling med kort tilbagebetalingstid

 • Sådan har jeg lavet ny løbeafdeling til løsgående søer - Henning Dejgaard, Ølgod.

Hvad forventer Tican / Tönnies?

 • Smågrisemarkedet fremadrettet, hvor bevæger vi os hen?
 • Slagtesvinemarkedet i Tyskland og Polen
 • Konkurrencesituationen for slagtesvin i DK, hvordan sikrer vi vækst i slagtningerne fremover.
 • Evnen og viljen til at betale markedsværdien for slagtesøer v. Karsten Pedersen, Tönnies Livestock og Steen Thaysen, Tican

Hvor bevæger dansk svineproduktion sig hen?

 • Hvordan arbejder SEGES Svineproduktion for svineproducenternes fremtid? v. direktør Christian Fink Hansen, SEGES Svineproduktion

 

Tilmelding senest onsdag 23/5 kl. 16.00

Øvrige aktuelle arrangementer

Langesø Messen

Dato(er): 16-08-2018


Åbent hus hos Thorsens Chipskartofler

Dato(er): 24-08-2018


Digitale brochurer

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

- DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL DYRENE – Problemer med Biofilm og Bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det miljøvenlige desinfektionsmiddel NEUTHOX - også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 30 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished!

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Se flere brochurer