Græs og græsmælk - kom på økologisk bedriftsbesøg

Mød LMO økologirådgivere, Thise Mejeri og snak med de to økologiske landmænd, som leverer mælk til græsmælk-konceptet.

29. maj kl. 10.00 - 13.00 hos Jørgen Skøtt Sønderby, Storhedevejen 16, 8850 Bjerringbro

Det er for nye, erfarne og kommende økologer.

PROGRAM
10.00 - 10.15 Ankomst og kaffe med brød
10.15 - 11.00 Møde Thise og værterne

Græsmælk, hvordan går salget og hvad bringer fremtiden v/ Mogens Poulsen, Thise Mejeri

Erfaringer med græsmælk v/ økolog Thorsten Wetche

Overvejelser omkring græsmælk v/ økolog Jørgen Sønderby

11.00 - 12.45 Midtvejs skifter grupperne

Staldgruppe bliver på gården
Staldindretning / kalve og sæsonkælvning / fodervalg generelt / afgræsning

Markgruppen kører i marken
Udlæg af kløvergræs, vinterbyg / rug, gulerødder / rødbeder, slætgræs, gødskning / ingen gødskning

12.45 - 13.30 Grillpølser, kartoffelsalat/øl/vand

Husk det er gratis men vi vil gerne have tilmelding. Tilmeld dig her: https://www.lmo.dk/tilmelding-graesmaelk-29-maj

Øvrige aktuelle arrangementer

Langesø Messen

Dato(er): 16-08-2018


Åbent hus hos Thorsens Chipskartofler

Dato(er): 24-08-2018


Digitale brochurer

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

- DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL DYRENE – Problemer med Biofilm og Bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det miljøvenlige desinfektionsmiddel NEUTHOX - også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 30 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished!

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Se flere brochurer