Generationsskifte hos PIT Hegn

Per Jørgensen 17-04-2018 09:45:04
Efter præcis 25 år har Lissi og Palle Ingemann solgt PIT Hegn og Østjysk Hegn til Thomas Bentsen. Her ses Palle Ingemann (tv) sammen med Thomas Bentsen.
Efter præcis 25 år har Lissi og Palle Ingemann solgt PIT Hegn og Østjysk Hegn til Thomas Bentsen.

Den 1. april var det 25 år siden firmaet åbnede i Gudme.

De første 9 år var det som franchisingtager i Poda Hegn, med arbejdsområde begrænset til Fyn. Det første år var det blot beskæftiget 1 til 2 mand. Privatboligen - en hyggelig lille landejendom - blev hurtigt omdannet til hegnslager, som fyldte alle udenom arealerne.

I 2002 forlod Lissi og Palle Ingemann Poda franchising og etablerede PIT Hegn. Herfra gik stærkt, og på trods af mange udvidelser og tilbygninger i Gudme, blev det alt for trangt, og tankerne om et nyt domicil fødtes.

I 2008 opførte PIT Hegn nyt lager og administration i Ringe. På trods af finanskrise og et Danmark i recession, vækstede vi fortsat meget, og måtte vi i 2010 – midt i krisen – udvide faciliteterne i Ringe, og en ny produktion- og lagerhal blev opført.

For fem år siden fik PIT Hegn en mulighed for at overtage Østjysk Hegn ved Århus. Et 30 år gammelt firma som havde sine spidskompetencer der, hvor vi i Ringe var svagest.

I 2015 udvidede vi aktiviteterne med købet af Odense Trådvarefabrik. I dag beskæftiger vi cirka 50 medarbejdere og foruden Østjysk Hegn, har PIT Hegn samarbejdspartnere over hele landet.

I 2013 påbegyndtes et glidende generationsskifte, hvilket desværre mislykkedes i 2017.Lissi og Palle Ingemann måtte således trodse alder og helbred, og vende tilbage som ledelse i firmaet.

- Vi er derfor utroligt glade for at Thomas Bentsen henvendte sig, og efter  8 måneders forhandlinger er vi blevet enige om at overlade nøglen og ansvaret til ham, siger Palle Ingemann.

Thomas Bentsen bor i Odense med sin familie og ser rigtig meget frem til, at overtage P.I.T Hegn og Østjysk Hegn for sammen med de ansatte, kunder og leverandører, at fortsætte og videreudvikle den succes der er skabt gennem de seneste 25 år af Lissi og Palle Ingemann og alle de ansatte i virksomheden.

Både Lissi og Palle Ingemann fortsætter i virksomheden og vil fremadrettet være med til at videreudvikle selskabet.

Thomas Bentsen har gennem sine stillinger som adm. direktør eller salgsmarketingdirektør opnået en bred vifte af kompetencer indenfor generel ledelse, salg og projektledelse i flere forskellige brancher, hvor fokus har været på at skabe vækst og udvikle organisationer.

Af virksomheder Thomas Bentsen har arbejdet for, kan nævnes firmaer som Ivarsson A/S, Fynske Medier og Kompan Norden.

Da muligheden bød sig for at komme i dialog med Palle og Lissi vedrørende en mulig overtagelse, var han ikke længe om at beslutte sig. Det har altid været en drøm at blive selvstændig og få foden under eget bord.

Det at man sammen med en stab af dedikerede medarbejdere kan skabe og se resultater af arbejdet er nok den bedste motivationsfaktor for ham. Og i P.I.T Hegn og Østjysk Hegn ser han gode muligheder for over de kommende år, at udvikle firmaet på flere fronter.

Samtidig ser han P.I.T Hegn og Østjysk Hegn som spændende virksomheder, med rigtige gode brands i markedet og en bred vifte af kvalitetsprodukter indenfor alle former for hegnsprodukter. Ydermere er der fokus på at levere en høj kvalitet i service og montage. Alt i alt et rigtig godt udgangspunkt for at bygge videre på den virksomhed P.I.T Hegn og Østjysk Hegn er i dag.

Perfekt frøspiring i alle kulturer

20-04-2018 16:55:14

Takket være den vellykkede integration af præcisionsfræseboringsteknik i en standard pneumatisk såmaskine giver Pöttinger Aerosem den højeste driftsfleksibilitet og er i kontinuerlig drift i forårets plantesæson.


Åbne stald-arrangementer i starten af maj

20-04-2018 14:17:23

Den 7. og 8. maj afholder LMO Kvæg bedriftsbesøg hos to kvægproducenter. De glæder sig begge til at vise bedriften frem for de besøgende.


Lettelse på Axelborg over EU-afgørelse om spildevand

20-04-2018 13:08:14

Landbrug & Fødevarer er glade for en afgørelse fra EU-Kommissionen, der fastslår, at der er ikke tale om statsstøtte, når fødevarevirksomheder får en reduktion i deres spildevandsbetaling på et større tocifret millionbeløb årligt.


L&F ønsker ny model til ansøgning af målrettede efterafgrøder

20-04-2018 11:19:51

Først-til-mølle-princippet bør sløjfes, når der i fremtiden skal søges om målrettede efterafgrøder og andre virkemidler, mener Landbrug & Fødevarer. Princippet tvinger konsulenter til at forskelsbehandle deres landmandskunder, og der opstår usund konkurrence, lyder begrundelsen.


Få styr på de nye regler om persondata og undgå bøder

20-04-2018 10:58:44

Den nye persondataforordning er lige om hjørnet, og overtrædelser af den kan få store økonomiske konsekvenser. Men en ny folder fra Seges kan afklare eventuelle misforståelser.


Gæsteprincip stadig uafklaret for el-motorvej

20-04-2018 10:46:19

Det er endnu ikke afklaret, hvordan gæsteprincippet kan påvirke de nærmere omstændigheder om opførelsen af den nye el-motorvej mellem Endrup og Idomlund i Jylland.


Føler sig politisk bondefanget

20-04-2018 10:40:43

Processen, der skal føre til en ny el-motorvej ned gennem Jylland, er udtryk for politisk bondefangeri, mener formand for Vestjysk Landboforening, Søren Christensen.


Voldsom kritik af el-motorvej: - Grav de kabler i jorden

20-04-2018 10:30:30

På et informationsmøde om den kommende el-motorvej onsdag i Videbæk var modstanden mod projektet massiv. Sagen får nu jyske kommunalpolitikere til at kontakte energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V).


Fremtidens foder i fokus

20-04-2018 10:00:17

Én gang årligt inviterer Seges Svineproduktion på en grundig opdatering på det aktuelle, der rør sig på foderfronten. Det skete også i tirsdags, hvor 291 deltagere var mødt frem til foredrag i Hotel Legolands auditorie.


Brdr. Toft introducerer nye kroghejsevogne

20-04-2018 09:18:10

Brdr. Toft A/S i Sabro ved Århus har indgået aftale om import af en serie af kroghejsevogne fra hollandske TopliftStaja.


Udbrud af halebid kan opdages inden

20-04-2018 09:10:45

Hvis halen hænger på grisene, kan det være et forvarsel om udbrud af halebid, viser en undersøgelse blandt grise med hele haler.


Producenter gør status på systemer med løse søer i farestalden

20-04-2018 09:08:06

Tre svineproducenter øser nu ud af spændende erfaringer med løsgående søer i farestalden.


Vejen til korrekt foder og en sund tarm søges også via koncepttest

20-04-2018 09:00:39

Seges Svineproduktion har iværksat flere projekter for at finde brugbare løsninger, når udfasningen af medicinsk zink skal ske i 2022. Et af projekterne


Arla skal spare 400 millioner euro

20-04-2018 08:29:53

Arla Foods' effektiviseringsprogram Calcium skal øge effektiviteten yderligere i selskabet, og inden udgangen af 2020 have sørget for besparelser på 400 millioner euro.


Ulven er ikke eksotisk – den er problematisk

20-04-2018 08:15:37

Carsten Bach, miljø- og fødevareordfører for Liberal Alliance, mener der skal være plads til ulven i Danmark. Men det skal være i naturen på afstand af dyrehold og beboelse.


50 år som landmand

19-04-2018 14:46:24

Carl Emil Jensen, Sæby, kan i morgen fejre 50 års jubilæum som selvstændig landmand.


God ledelse fastholder de ansatte

19-04-2018 13:11:47

Ordnede forhold sikrer, at de ansatte bliver længere på arbejdspladsen – og det gælder både danske og udenlandske medarbejdere. Det vurderer teamleder for HR og Rekruttering, Vittus Bernlow, Agri Nord.


Hvede og majs kommer sent i jorden i USA

19-04-2018 11:08:22

Den seneste opgørelse over såning af afgrøder i USA viser en skuffende fremgang i at få lagt majs og hvede i jorden. Potentielt kan det få konsekvenser for høstudbytterne i USA og derfor holder afgrødemarkedet et tæt øje på situationen i USA lige nu.


Sojaskrå tæt på nyt stort og langsigtet købssignal

02-02-2018 09:12:17

I sidste uge var prisen for sojaskrå på afgrødebørsen i Chicago oppe og teste det vigtige modstandsniveau i opadgående retning ved 350 dollar pr. short ton. Testen er i første omgang blevet afvist, men som det fremgår nedenfor, så signalerer de tekniske indikatorer, at der fortsat er tiltagende styrketegn i opadgående retning, og at et brud i opadgående retning kan være nært forestående.


Side 1 af 1277 (25531 artikler)Prev1234567127512761277Next

Digitale brochurer

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

SAMSON AGROLIZE har stor succes med at sælge PG II gyllevognsserien fra SAMSON AGRO. Det er en højkvalitets gyllevognsserie, der er udviklet til den professionelle bruger, og som udmærker sig ved at have en meget høj kapacitet, effektivitet, holdbarhed og driftssikkerhed. Den er udviklet i samarbejde med brugerne og har derfor en meget veludviklet optionsliste.

Bakkegård A/S er din professionelle serviceleverandør inden for affald og organisk materiale. Vi tilbyder alt fra neddeling af træ og affald til sortering af kompost og udlejning af maskiner

Se flere brochurer