Heden viser frem

Maskinforretningen indbyder til stort arrangement med markdemonstration den 27. og 28. maj.

På demonstrationsdagene i næste uge hos Heden Maskinforretning kan blandt andet ses den helt nye Hardi Aeon Twin sprøjte i aktion på arealet ved maskinforretningen.

Heden Maskinforretning udnytter nu lempelserne i corona-restriktionerne til at vise flere af agenturerne frem ved et markarrangement ved siden af forretningen, sammen med udstilling af nyheder på maskinforretningen.

Det sker torsdag den 27. og fredag den 28. maj, med en session om formiddagen fra klokken 9-12 og om eftermiddagen fra 13-16. Der er krav om tilmelding via hjemmesiden heden-fyn.dk til den ønskede session. Men da alt foregår udendørs, kræves ikke test eller coronapas.

På markarealet bliver der blandt andet lejlighed til at prøve Massey-Ferguson 8S-serien, henholdsvis model 265 Dyna 7 og E-power.

Hardi viser den helt nye Aeon 5200 Centuraline sprøjte frem med en 30 meter Twin 3-1 bom. Desuden kan ses Hardi Navigator 5000i i aktion.

På demonstrationsdagen fremvises to af de nyeste Bogballe spredere. De vil være koblet på Fendt traktorer med Guide RTK autostyring med sektionskontrol VRD, Contour Assistent.

MI/Kuhn udstiller flere nyheder indenfor såsæt og græsmaskiner, og i have/park-afdelingen præsenteres blandt andet verdens kraftigste robotplæneklippere fra Belrobotics.

På demonstrationsdagene vil grillen være tændt, lover Heden Maskinforretning.

Læs også