Ringe viser Claas frem

Den fynske Claas-forhandler præsenterer og tilbyder en prøvetur på traktorer den 30. september på marker ved Trunderup.

Ringe Maskinforretning inviterer torsdag den 30. september til traktordemonstration ved Trunderup. Billedet er fra sidste års Claas-arrangement ved Sdr. Nærå. Foto: Erik Hansen

Selvom der er travlhed med efterårsarbejdet i markerne, vil mange landmænd givetvis næste torsdag, den 30. september, tage imod invitationen til en prøvetur eller blot et studium af Claas-programmet, når Ringe Maskinforretning afvikler traktordemo på arealer tæt ved Kværndrup-afkørslen på Svendborg-motorvejen.

Et bredt udvalg af Claas-modellerne vil blive vist i tidsrummet fra klokken 10 til 17 på arealer på Fåborgvej i Trunderup, sammen med den fynske Claas-forhandlers redskabsagenturer. Blandt andet vises Xerion 5000-traktoren med dæktryksregulering, og det selvtænkende Cemos-system, som er hentet fra Claas-mejetærskerne, præsenteres på en Claas Axion 870.

Ringe Maskinforretning afholdt sidste efterår et lignende markarrangement med stor interesse. Det forventes der at blive igen i år, her hvor corona-restriktionerne er ophørt.

Læs også