LMO Plantetræf 2018

LMO Plantetræf 2018 afholdes torsdag 7. juni på forsøgsmarken på Lyngbygaard.

Kom og bliv klædt på til din planteproduktion i den kommende sæson, så du opnår den bedst mulige bundlinje. Dit udbytte og din salgspris er afgørende. Derfor har vi fokus på høje udbytter, og hvordan du får solgt afgrøderne bedst!

I LMOs forsøgsmark kan du hente masser af viden om produktion af salgsafgrøder. Vi viser en lang række strategier og behandlinger i korn, raps og bælgsæd. Sammen med repræsentanter fra de førende leverandører af udsæd, gødning, planteværn samt forædlere fortæller vi dig om den nyeste viden indenfor planteavl.

13.00 13.15   Åbning og velkomst
13.15 14.15   Guidede ture i forsøgsmarken
      Pause
14.45 15.45   Guidede ture i forsøgsmarken
      Pause
16.15 17.00   Spændende indlæg i hallen:
• Fordelene ved udbytteregistrering
• Markedsorientering om korn, raps, gødning
• Den gode, den onde og den grusomme
   - kend forskel på fradrag i foderstoffen
      Pause
17.30 18.30   Guidede ture i forsøgsmarken
      Pause
19.00 20.00   Guidede ture i forsøgsmarken
20.30    

Afslutning

 

Du får et klart beslutningsgrundlag indenfor sortsvalg i korn og raps til efteråret, svampe-bekæmpelse her & nu og på længere sigt samt nyeste info om ukrudtsbekæmpelse. Det sidste nye om sprøjteteknik for at sikre bedst mulig effekt af plantebeskyttelsesmidlerne - plus meget mere du kan fokusere på for at øge indtjeningen i marken. 

Du får også et kvalificeret bud på hvordan markedet for afgrøder, gødning med mere vil udvikle sig, samt ikke mindst forskellen på afregning af korn og raps ved levering til forskellige grovvareforretninger!  

Særlige temaer i år

  • Fokus på jordbehandling;  både på den traditionelle jordbehandling med plov og nyere metoder uden plov. Derudover etablering helt uden forudgående jordbehandling, det såkaldte conservation agriculture.
  • Du kan få gode fif med hjem til indstilling af din plov, hvis det er der, du har udfordringer.  Pløjemester Lars Gammelvind, LMO demonstrerer, hvordan en middelmådig pløjning kan forbedres ved at indstille ploven korrekt – et område de fleste pløjere kan forbedre!
  • Vi går i dybden og har fokus på rodudvikling under jordoverfladen, som vi kan følge vha. såkaldte Rhizotroner, så du får et indtryk af forskellige afgrøders roddybde.

 

Øvrige aktuelle arrangementer

Langelands Veteranpløjere og Dansk Veterantraktorklub

Dato(er): 29-09-2018


Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth

Dato(er): 29-09-2018


Centrovice - Summax

Dato(er): 01-10-2018


Investeringsaften

Dato(er): 02-10-2018 - 02-10-2019


Kimbrerskuet

Dato(er): 05-10-2018 - 06-10-2018


1½ dags intensivt arbejde med dit ejerskifte / generationsskifte inkl. overnatning

Dato(er): 22-11-2018


Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer