bannerPos

Caféaften hos LMO om anskaffelse af deltids- eller fritidslandbrug.

Redaktionen

26-11-2018 16:22:25
Har du et deltids- eller fritidslandbrug eller overvejer du at anskaffe dig et i Midtjylland? Så kom til Caféaften hos LMO d. 23. januar

Har du et deltids- eller fritidslandbrug eller overvejer du at anskaffe dig et?  Så kom til caféaften hos LMO, hvor deltidseksperterne er klar til at rådgive dig - helt gratis. 

23. januar kl. 17 - 19 hos LMO, Asmildklostervej 11, 8800 Viborg

Få afklaring om dine muligheder:
- om hvilke muligheder du har for ekstra indtjening på din ejendom. Vidste du f.eks. at du kan få tilskud til dine hestefolde?
- om miljøreglerne, før du begynder at holde dyr
- øg herlighedsværdien med skov/søer
- hvad med jagt?
- hvordan passer du på bierne og sommerfuglene?
- om dine dyr, får/gede/kødkvægseksperterne er klar til at guide dig
- om regnskab, skat og moms
- om hvordan du administrerer driftsbygninger, bolig- og erhverv
- om muligheder for tilbygning, ombygning eller renovering. Medbring dine ideer/tegninger, så kigger arkitekten på dem

 

Kom når det passer dig, men gå ikke glip af de spændende indlæg vi har til dig.

Kl. 17.15 - Hvad kan du gøre for naturen på din ejendom? 
Bevar de gode levesteder i agerlandet til gavn for dyr og planter.  Hvordan plejes engen, så der er plads til viben og fredede orkideer? Øg herlighedsværdien i samspil med naturen? Viden om naturen er en forudsætning for at gøre en forskel og sikre den bedste naturforvaltning i det åbne land. 
v/ Ulla Plauborg og Hanne Juncher Fris, LMO


Kl. 17.45 - Har du styr på dine aftaler?
De fleste af vores kunder har mange aftaler med bl.a. forpagter, lejer/udlejer, leverandører. Få et overblik over, hvordan du reelt står, når en ydelse ikke er som aftalt, eller hvad der sker, hvis din familie af den ene eller anden grund går i opløsning. Vi giver et indblik i problemstillingerne vedrørende reklamation, frister, særeje mv.
v/ Kenny Elkjær Terp, advokat, PROLEX Advokaterne


Kl. 18.15 - Mere om SKAT
Hvad lægger SKAT vægt på, når de vurderer hvorvidt dit landbrug er erhvervsmæssigt i skattemæssig henseende? Er din landbrugsvirksomhed i fare for en ny vurderingskode efter den nye ejendoms-vurderingslov? 
v/ Mimi Shin Jensen, LMO
 

Du får en uformel og uforpligtende samtale med vores rådgivere, hvor vi sammen kan tale om, hvilke muligheder der er for dit deltidslandbrug, og hvordan vi kan hjælpe dig i den retning du ønsker. Vores fokus er på at rådgive dig hele vejen rundt om dit landbrug uanset størrelse og vi tilpasser rådgivningen, så den passer til dig og dine behov, så du får mest muligt ud af det. 

HUSK TILMELDING  - vi giver lidt vådt og tørt. https://goo.gl/w9EHJV

Øvrige aktuelle arrangementer

Fårets dag på Fyn

Dato(er): 20-04-2019


Gartnernes Forsikring - generalforsamling

Dato(er): 24-04-2019


Sprøjtebeviskursus

Dato(er): 24-04-2019


Stutteri Ask

Dato(er): 27-04-2019


Åben stald hos Simmental besætning

Dato(er): 27-04-2019


Transport af farligt godt

Dato(er): 02-05-2019


Åbent hus med ZeroTurn Race

Dato(er): 03-05-2019


25 års jubilæum hos Slagelse Maskinforretning

Dato(er): 03-05-2019


Bedriftsbesøg hos Mogens og Peter Hvid, Hevring

Dato(er): 07-05-2019


Bedriftsbesøg hos Helgenæs Maskinstation v/Ole og Jens Jensen

Dato(er): 14-05-2019


Bedriftsbesøg hos Lasse Jensen, Højvang

Dato(er): 21-05-2019


Bedriftsbesøg hos Schmidt I/S, Vejlby ved Grenaa

Dato(er): 28-05-2019


Bedriftsbesøg hos Jacob Thomsen, Kni

Dato(er): 06-06-2019


Sprøjtebeviskursus

Dato(er): 06-12-2019


Sprøjtebeviskursus

Dato(er): 11-12-2019


Lovpligtigt eftersyn af egne maskiner

Dato(er): 07-02-2020


Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer