Åbent hus hos Thorsens Chipskartofler

Fredag d. 24. august 2018 afholder Thorsens Chipskartofler Åbent hus.

Besøg os i forbindelse med introduktionen af det hidtil mest avancerede og fremtidssikrede anlæg til økologiske kartofler.

Bygningen på 4.550 m2 indeholder lager med kapacitet på 5.800 ton økologiske kartofler i kasser med nyeste teknologi inden for temperatur- og fugtighedsstyring. Samt topmoderne sorteringslinje med en kapacitet for indlagring på 60 ton/time og vaskning/sortering på 30 ton/time. Thorsens Chipskartofler A/S – en frontløber inden for lager og sortering.

Program:

  • kl. 10.45 Ankomst og forfriskning
  • kl. 11.10 Velkomst v/ bestyrelsesformand Kurt Friis Jørgensen og direktør Erik Thorsen
  • kl. 11.30 Åbningstale v/Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer
  • kl. 11.30 Frokost
  • kl. 12.30 Mulighed for indlæg fra besøgende
  • kl. 13.30 - 15.00 Demonstration af det nye anlæg
  • kl. 14.00 - 16.00 Mulighed for rundvisning i virksomheden i grupper
  • kl. 16.00 Afslutning 

Alle interesserede er velkomne.

Øvrige aktuelle arrangementer

Åbent hus hos Thorsens Chipskartofler

Dato(er): 24-08-2018


Digitale brochurer

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

- DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL DYRENE – Problemer med Biofilm og Bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det miljøvenlige desinfektionsmiddel NEUTHOX - også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 30 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished!

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Se flere brochurer