4 dages studietur til Irland i september

Tirsdag den 11. - fredag den 14. september 2018

Vi inviterer på en spændende studietur til Irland for økologiske mælkeproducenter og andre interesserede. Bemærk kort tilmeldingsfrist 25. juli.

På turen besøger vi irske mælkeproducenter og hører om økologisk mælkeproduktion i Irland. Vi besøger det irske forskningscenter Teagasc og DLF’s irske afdeling for at høre hvad der rører sig indenfor forsøg med afgræsning og græs- og hvor fokus er, når afgræsning er den primære fodermulighed til malkekøerne. Hent program HER.

Turen arrangeres af LMO Økologi, DLF og Djursland Landboforening. Tidligere Landskonsulent Karsten Attermann Nielsen vil være turguide på turen og LMOs Økologi konsulenter deltager.

På turen kommer vi omkring:
• Effektiv afgræsning hos irske mælkeproducenter
• Irske afgræsningssystemer og hvordan de styrer det
• Måling og opgørelser af udbytter med forskellige teknikker
• Økologisk mælkeproduktion i Irland
• Optimering af græsvalg som egner sig særligt til afgræsning
• Om avl af køer som kan græsse
• Hvordan man bruger rød- og hvidkløver i Irland

 

Oplev den skønne irske natur og kultur- vi stopper bl.a. ved et irsk whisky destilleri. Prisen bliver egenbetaling på ca. 8.000 kr. pr person (deleværelse). Enkeltværelse kan tilvælges mod merpris.


Prisen inkluderer rejse, ophold og forplejning på turen. Afgang med fly fra Billund. Programmet er under udarbejdelse, og der tages forbehold mod eventuelle ændringer i turens indhold. Hent det her 

Hvis du har spørgsmål til turen kontakt:
LMO: Kirstine Flintholm Jørgensen, telefon: 20 70 06 36, mail: kfj@lmo.dk
DLF: Gurli Klitgaard, telefon 30 63 55 56, mail: gkl@dlf.dk
Djursland Landboforening: Henrik Østergaard Nielsen, telefon 28 35 01 85, mail: hoen@landboforening.dk 

Bemærk kort tilmeldingsfrist: 25. juli 2018.

For tilmelding kontakt Berit Lander Kolind pr mail: BLK@lmo.dk
Bemærk at der er begrænset pladser. Tilmelding er bindende.

Oplysninger vi skal bruge for tilmelding:

  • Fulde navn ifølge pas:
  • Adresse:
  • CVR nr:
  • Deleværelse? Ja eller nej
  • Hvis ja: Vil gerne dele værelse med:
  • Fødevareallergier eller andet, vi bør tage hensyn til:
  • Rejser du kun med håndbagage eller skal bagagen checkes ind?
  • (Det koster ekstra at checke en kuffert ind: fra ca. 800-900 kr.)

Øvrige aktuelle arrangementer

Langelands Veteranpløjere og Dansk Veterantraktorklub

Dato(er): 29-09-2018


Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth

Dato(er): 29-09-2018


Centrovice - Summax

Dato(er): 01-10-2018


Investeringsaften

Dato(er): 02-10-2018 - 02-10-2019


Kimbrerskuet

Dato(er): 05-10-2018 - 06-10-2018


1½ dags intensivt arbejde med dit ejerskifte / generationsskifte inkl. overnatning

Dato(er): 22-11-2018


Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer