bannerPos

Bliv inspireret af succesfulde ledere

De skønne rammer på Gavnø Slot ved Næstved udgør rammerne, når VKST onsdag den 12. juni inviterer til konference. Foto: Jesper Hallgren

Redaktionen

09-06-2019 15:29

Gavnø Slot ved Næstved danner rammen, når VKST onsdag den 12. juni holder en konference om forretningsudvikling, hvor man kan få inspiration af succesfulde ledere.

- Vi kan bestemt lære noget af andre brancher, og det gælder ikke mindst, når det kommer til at udvikle forretningen i takt med at markedet ændrer sig, siger markedschef i VKST, Peter Jørgensen.

En af oplægsholderne er iværksætter Jesper Buch, der er kendt fra Løvens Hule på DR1 og som med sit foredrag »Kick ass« vil sparke konferencen i gang og give sit bud på, hvordan man giver konkurrenterne baghjul og får succes.

Konferencens sidste oplæg er fra landbrugsinspektøren på Gavnø Slot, Lars Brylle Rasmussen, der giver et bud på, hvordan fremtiden ser ud for slottet og dets landbrugsproduktion.

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.

Omlægning med succes

Det økologiske marked er i vækst. Vurderingen i branchen er derfor, at der også fremover vil være behov for flere økologiske producenter.

Prisen på omlægningskornet kommer op igen

Økologi er stadig populært og holder prisen. Prisfaldet på korn under omlægning til økologi er et bump på vejen. Det vurderer økologichef i Agri Nord, Thomas Vang Jørgensen.

Jerseyavlere: - Hvad så når markedet er mættet?

Inden længe er det slut med at aflive jerseytyrekalve, og som det ser ud nu, vil man i stedet kunne lave flere kvier til eksport. Men hvad så når eksportmarkedet er mættet, spurgte flere jerseyavlere ved gårsdagens årsmøde i Dansk Jersey i Esbjerg.

Styrelse lægger sig fladt ned og beklager efterafgrødebrev

Et brev fra Landbrugsstyrelsen, som blev sendt ud torsdag aften til landmænd med efterafgrøder, betød ekstra travlhed på planteavlskontorerne fredag morgen. Brevet gjorde landmænd i tvivl om, hvorvidt de havde indberettet deres efterafgrøder til styrelsen korrekt.
Side 1 af 1632 (32627 artikler)Prev1234567163016311632Next