bannerPos

Bliv inspireret af succesfulde ledere

De skønne rammer på Gavnø Slot ved Næstved udgør rammerne, når VKST onsdag den 12. juni inviterer til konference. Foto: Jesper Hallgren

Redaktionen

09-06-2019 15:29

Gavnø Slot ved Næstved danner rammen, når VKST onsdag den 12. juni holder en konference om forretningsudvikling, hvor man kan få inspiration af succesfulde ledere.

- Vi kan bestemt lære noget af andre brancher, og det gælder ikke mindst, når det kommer til at udvikle forretningen i takt med at markedet ændrer sig, siger markedschef i VKST, Peter Jørgensen.

En af oplægsholderne er iværksætter Jesper Buch, der er kendt fra Løvens Hule på DR1 og som med sit foredrag »Kick ass« vil sparke konferencen i gang og give sit bud på, hvordan man giver konkurrenterne baghjul og får succes.

Konferencens sidste oplæg er fra landbrugsinspektøren på Gavnø Slot, Lars Brylle Rasmussen, der giver et bud på, hvordan fremtiden ser ud for slottet og dets landbrugsproduktion.

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next