bannerPos

DF-formand besøger landsby og landbrug

Redaktionen

12-05-2019 15:11

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl benytter på mandag valgkampen til at besøge landsbyen Mogenstrup i Holstebro Kommune og kvæglandmand Anders Nørgaard i Hogager, der også ligger i Holstebro Kommune.

Partiformanden skal blandt andet høre mere om de muligheder og udfordringer, de møder i livet på landet.

Anders Nørgaard er en ung mælkeproducent og driver virksomheden Nørgård Agro I/S ved Hogager tæt på Holstebro. Med cirka 1.500 køer er bedriften en af de større mælkegårde.

Anders Nørgaard har desuden etableret et nyt biogasanlæg til 10 millioner kroner, der skal levere energi til 1.100 husstande.

DF-formandens besøg sker sammen med Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug & Fødevarer.

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next