Børn & dyr - på Bregentved

08-05-2018 10:23:18

Børn & Dyr på Bregentved er Danmarks største børnedyrskue og foregår i Piberhusfolden nær Bregentved Gods ved Haslev.

Dyrskuepladsen summer af aktivitet hele weekenden og der er noget at se på for både børn og voksne

Ca. 300 børn og unge udstiller deres heste, kalve, kaniner, hunde og andre dyr og dyster i deres viden, pasning og pleje af deres dyr. 
I ringene vil publikum se mange konkurrencer som kaninhop, ponylege, hundeagility og kalvelege.

LandboUngdom afholder traktortræk og der vil være rig mulighed for at opleve de
store traktorer i aktion.

Vinder af Den store bagedyst Andrea Søllested er dommer i en stor kage- konkurrence

Stor legeplads med mange gratis aktiviteter som halmborg, træværksted, sandkasser, pedaltraktorer, klappe kæledyr og meget mere.

På dyrskuepladsen er Ankers Tivoli og en lang række firmaudstillere og kræmmere. 

I år kan publikum opleve et nyt jagt- og friluftsområde

Digitale brochurer

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

- DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL DYRENE – Problemer med Biofilm og Bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det miljøvenlige desinfektionsmiddel NEUTHOX - også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 30 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished!

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Se flere brochurer