Børn & dyr - på Bregentved

08-05-2018 10:23:18

Børn & Dyr på Bregentved er Danmarks største børnedyrskue og foregår i Piberhusfolden nær Bregentved Gods ved Haslev.

Dyrskuepladsen summer af aktivitet hele weekenden og der er noget at se på for både børn og voksne

Ca. 300 børn og unge udstiller deres heste, kalve, kaniner, hunde og andre dyr og dyster i deres viden, pasning og pleje af deres dyr. 
I ringene vil publikum se mange konkurrencer som kaninhop, ponylege, hundeagility og kalvelege.

LandboUngdom afholder traktortræk og der vil være rig mulighed for at opleve de
store traktorer i aktion.

Vinder af Den store bagedyst Andrea Søllested er dommer i en stor kage- konkurrence

Stor legeplads med mange gratis aktiviteter som halmborg, træværksted, sandkasser, pedaltraktorer, klappe kæledyr og meget mere.

På dyrskuepladsen er Ankers Tivoli og en lang række firmaudstillere og kræmmere. 

I år kan publikum opleve et nyt jagt- og friluftsområde

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer