Det Fynske Dyrskue

08-05-2018 08:52:22
Regnbyger sendte besøgstallet ved Det Fynske Dyrskue 2018 ned på 44.000. Sidste år var der 57.350 besøgende.

Efter flere år med besøgstal over 50.000 ved Det Fynske Dyrskue, måtte arrangørerne, Fynsk Landbrugs Eventforening, i år konstatere en nedgang til 44.000 gæster. Måske var regnbyger lørdag og søndag medvirkende til, at mange dyrskuegæster valgte at blive hjemme fra skuet i år. Således faldt besøgstallet lørdag fra 21.000 sidste år til 15.000 i år. Søndag var der 12.000 gæster, medens fredag samlede 18.000, heraf omkring 10.000 børn fra fynske børnehaver og skoler..

Se også dyrskuets egen hjemmeside, med seneste nyt og information – klik her!

LandbrugFyn er som sædvanlig mediepartner for Det Fynske Dyrskuet. Avisen følger dyrskuet tæt på før, under og efter skuet. Følg med her på hjemmeside, på avisens facebookside (klik her) og glæd dig til det store udvidede nummer med reportage, billeder og ærespræmieoversigt, der kan læses her på hjemmesiden fra lørdag den 23. juni.

Billeder fra Det Fynske Dyrskue

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer