Hygum Hjemstavnsgård

08-05-2018 08:03:00
D. 26. og 27. maj afholdes der dyrskue på Hygum Hjemstavnsgård

Kom og oplev de gamle danske husdyrracer på nært hold. Deres årlige historiske dyrskue er en fast tradition på Hygum Hjemstavnsgård, og her vil du kunne se de dyr, der for 100 år siden var del af enhver dansk gård. I 2018 kan du også møde kokken Per Mandrup, der kommer og fortæller og serverer smagprøver på madretter, hvor der er anvendt gamle danske husdyrracer. 

Hygum Hjemstavnsgård danner den perfekte ramme for oplevelsen af dyrskuet, som det var i gamle dage: en fest for folk og fæ fra nær og fjern. De historiske bygninger, spillemandsmusikken og de mange frivillige ved aktiviteterne skaber en helt særlig stemning, som bestemt skal opleves. 

Som sædvanligt på vores aktivitetsdage er der gang i den gamle bageovn og smedjen. I det historiske køkken udleveres smagsprøver. Prøv en tur i hestevogn eller nogle af aktiviteterne på naturlegepladsen.

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer