Arbejder du effektivt i LMO summax/Ø90 Online - ved Århus

Kom til efteruddannelse i i LMO summax/Ø90 tirsdag 15. januar

 

Bruger du for meget tid på kontoret? Kom til en inspirerende efteruddannelse i LMO summax/Ø90. Vi gennemgår generelle optimeringsmuligheder, trin-for-trin i programmet og svarer på alle dine spørgsmål vedr. LMO summax og Ø90 Online.

Der vil være fokus på: 

  • Link af bilag i Ø90
  • Tilretning af autokontering
  • Opsplit postering

LMO kan hjælpe dig med at effektivisere og spare noget tid for dig i dit daglige arbejde i Ø90.

Du låner en PC, så medbring dit Ø90-login. Har du nogle konkrete udfordringer, du gerne vil have gennemgået, kan du på tilmeldingen via lmo.dk skrive dine spørgsmål, så gennemgår vi det på mødet.

OBS! Max 10 deltagere på mødet

Øvrige aktuelle arrangementer

Fyraftensmøde om miljø og tilskud

Dato(er): 17-12-2018


Opfølgningskursus til sprøjtebevis i Østervrå

Dato(er): 18-12-2018


Arbejder du effektivt i LMO summax/Ø90 Online - ved Århus

Dato(er): 15-01-2019


Caféaften hos LMO om anskaffelse af deltids- eller fritidslandbrug.

Dato(er): 23-01-2019


Sprøjtebeviskursus

Dato(er): 06-12-2019


Sprøjtebeviskursus

Dato(er): 11-12-2019


Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer