Invitation til alle summax brugere - bliv mere effektiv!

Bruger du for meget tid på kontoret? 

LMO kan hjælpe dig med at effektivisere og spare noget tid for dig i dit daglige arbejde i LMO summax e-arkiv, e-bogføring og e-faktura. Få tips til at det bliver nemmere, billigere og mere detaljeret kontorarbejde. 
Har du nogle konkrete udfordringer, du gerne vil have gennemgået, kan du på tilmeldingen via lmo.dk skrive dine spørgsmål, så gennemgår vi det på mødet.

Du låner en PC, så medbring dit login.
Når du går hjem, vil du kende alle programmets fordele herunder; E-arkiv, E-faktura og E-bogføring.

  • Mandag 12. marts 2018 kl. 19-21.30 i Aars
  • Torsdag 15. marts 2018 kl. 19-21.30 i Horsens
  • Mandag 19. marts 2018 kl. 19-21.30 i Søften 
  • Torsdag 22. marts 2018 kl. 19-21.30 i Viborg

Pris: 350 kr.

Du vil møde vores ekspert Esben Iversen. Esben er uddannet faglært landmand og jordbrugsteknolog med speciale i økonomi og driftsledelse. Esbens primære opgave hos LMO at hjælpe kunderne i gang med LMO summax samt at understøtte arbejdet med at digitalisere og automatisere bogføringen. 

TILMELDING Via link

Øvrige aktuelle arrangementer

Langelands Veteranpløjere og Dansk Veterantraktorklub

Dato(er): 29-09-2018


Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth

Dato(er): 29-09-2018


Centrovice - Summax

Dato(er): 01-10-2018


Investeringsaften

Dato(er): 02-10-2018 - 02-10-2019


Kimbrerskuet

Dato(er): 05-10-2018 - 06-10-2018


1½ dags intensivt arbejde med dit ejerskifte / generationsskifte inkl. overnatning

Dato(er): 22-11-2018


Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer