bannerPos

Lars Løkke til debat i Holstebro Struer Landboforening

Redaktionen

23-05-2019 07:52

Holstebro Struer Landboforening har fået plads i en travl statsministers program, når Lars Løkke Rasmussen og lokale folketingskandidater for de øvrige partier tørner sammen lørdag eftermiddag hos Nørgård Agro i Hogager ved Holstebro.

- Vi vil på mødet gerne diskutere landbrugets betydning i forhold til velfærden, siger formand for Holstebro-Struer Landboforening, Kristian Gade.

Han ser også frem til at høre politikernes holdning til, at landbruget selv byder ind med at være en del af løsningen på aktuelle og fremtidige klimaudfordringer.

Endelig er det for Kristian Gade også vigtigt at høre folketingskandidaternes syn på, hvordan man sikrer, at området fortsat er en attraktiv del af bo og bosætte sig i.

De lokale folketingskandidater og statsminister Lars Løkke Rasmussen er bedt om at præsentere deres holdninger til og drøfte nogle af de varmeste emner i valgkampen: Grøn omstilling, Klima og landbrug, Hvor skal pengene komme fra? Og endelig emnet Arbejdskraft til fortsat udvikling.

Mødet er åbent for alle, og Holstebro Struer Landboforening er vært ved kaffen.

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next