bannerPos

Limousineauktion med mange pollede individer

Foto: Colorbox

Alexander Dornwirth

Videojournalist
11-03-2019 11:30
Lørdag den 30. marts løber Dansk Limousine Forenings avlsdyrsauktion af stablen ved Sønderskov Slot, hvor ni tyre, tre køer og tre kvier – de fleste pollede – kommer under hammeren.

Foreningens auktionsudvalg har været rundt i 27 forskellige besætninger for at finde mulige emner til auktionen.

Foruden de 15 limousiner sælges også de gitre, som anvendes under auktionen, og efter auktionen vil der være mulighed for samvær i auktionshallen.

Interesserede købere, der ikke har mulighed for at være fysisk til stede under auktionen, har mulighed for enten at afgive forhåndsbud eller for at byde med via telefon under selve auktionen.

Vi herude skaber velfærds-grundlaget

Vi vil gerne producere og bidrage til en sund økonomi, men vi har brug for, at vilkårene for landbruget forbedres markant, påpeger næstformanden for Landbo Syd.

Hestebønner har erstattet soja

Mælkeproducent Martin Agesen, Vestervig, prøvede for første gang at dyrke og fodre med hestebønner sidste år til sine økologiske malkekøer. Ser man bort fra tørken, blev det en så stor succes, at hestebønnerne nu er en fast del af foderplanen.

Nordjyske landmænd vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Landbrugets indtægter faldt med 21 procent sidste år

Selvom tørken gjorde ondt sidste år, blev landbrugets resultat bedre end i 2015 og 2016, viser en ny opgørelse fra Danmarks Statistik.

Både økologisk og konventionelt landbrug skal omstille til klimaneutralitet

Både økologisk og konventionel drift er udfordret i forhold til klimaaftrykket. Begge skal omstille til klimaneutralitet, og det skal gå stærkt, skriver Michael Minter fra Concito i en replik til Jens Iversen, Bæredygtigt Landbrug.
Side 1 af 1545 (30888 artikler)Prev1234567154315441545Next