bannerPos

Mad og drikke med i billetten

Redaktionen

12-06-2019 18:21

Af Effektivt Landbrugs foromtale lørdag af Store Frødag, der holdes onsdag den 19. juni og er arrangeret af Østdansk Landboforening, fremgår det, at alt bortset fra mad og drikke er gratis, når man først har købt en billet.

Der skulle have stået, at også mad og drikke er gratis, når først man er kommet inden for. Der er i øvrigt penge at spare, hvis man køber billetten på foreningens hjemmeside.

Effektivt Landbrug beklager fejlen.

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next