bannerPos

Markvandring på Lolland

Redaktionen

17-04-2019 20:00

Rådgivningsvirksomheden VKST afholder markvandring på onsdag den 24. april klokken 10-13 på Raahavegård i Holeby på Lolland.

Lars Andresen og Kristian Bang Davidsen viser VKST’s egne forsøgsdemoer frem, og firmaerne viser deres demoparceller. Man kan se effekten af vækstregulering i vinterraps og blive klogere på, hvad behovet er for svampe – og skadedyrsbehandlinger i vinterrapsen.

Deltagerne i hvedekampen kommer også med deres bud på årets strategi i Hvedekampen 2019. Det bliver også muligt at få en opdatering på ukrudtsbekæmpelse i vårbyg og roer. Markvandringen afsluttes med en sandwich.

Danske landmænd har i 25 år hjulpet kolleger i Sydøstasien

Danske landmænd på studietur til Cambodia og Vietnam blev i 1994 starten på en langsigtet hjælp til kollegerne i de krigshærgede lande.

Stadig stort behov for vanding

Behovet for vanding er stadig stort i store dele af Danmark, hvor tørkeindekset målt mandag lå mellem syv og ti.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Driftsleder: Fungerer soen – så fungerer resten

Udfordringerne med tomme søer og gaspustere var store for et år siden på Ødum Engholm ved Hadsten. Et forsøg i besætningen med tang fra de norske fjorde har imidlertid vist sig som problemløser.

Kun de ti procent bedste slagtesvineproducenter lavede overskud i 2018

Kun de cirka ti procent bedste slagtesvineproducenter formåede at lave overskud i deres driftsgren i 2018, viser nye Business Check-tal.

Valggyser i vente for tidligere landboformand

Venstre står til at få tre-fire mandater i Europa-Parlamentet. Den tidligere mangeårige KHL-formand, Asger Christensen, der er EU-kandidat for Venstre, er formentlig lige på vippen til at blive valgt ind.
Side 1 af 1543 (30858 artikler)Prev1234567154115421543Next