bannerPos

Spring køen over!

Køb din billet på http://effektivtlandbrug.landbrugnet.dk/rejser/eurotier/ eller kontakt Kristine Lund, telefon 63 38 25 38 eller mail: kristine.lund@l-mediehus.dk og spring køen over i Hannover.

Per Jørgensen

Journalist
11-09-2018 17:06
Tag med Effektivt Landbrug til EuroTier, der er verdens største udstilling indenfor udstyr til husdyrproduktion.

Dagbladet Effektivt Landbrug og EuroTier har et mangeårigt samarbejde og avisen tilbyder igen indgangsbilletter til udstillingen, som afholdes i dagene fra tirsdag den 13. til fredag den 16. november.

Køb din billet på nedenstående link eller kontakt Kristine Lund, telefon 63 38 25 38 eller mail: kristine.lund@l-mediehus.dk og spring køen over i Hannover.

http://effektivtlandbrug.landbrugnet.dk/rejser/eurotier/

Vi herude skaber velfærds-grundlaget

Vi vil gerne producere og bidrage til en sund økonomi, men vi har brug for, at vilkårene for landbruget forbedres markant, påpeger næstformanden for Landbo Syd.

Hestebønner har erstattet soja

Mælkeproducent Martin Agesen, Vestervig, prøvede for første gang at dyrke og fodre med hestebønner sidste år til sine økologiske malkekøer. Ser man bort fra tørken, blev det en så stor succes, at hestebønnerne nu er en fast del af foderplanen.

Nordjyske landmænd vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Landbrugets indtægter faldt med 21 procent sidste år

Selvom tørken gjorde ondt sidste år, blev landbrugets resultat bedre end i 2015 og 2016, viser en ny opgørelse fra Danmarks Statistik.

Både økologisk og konventionelt landbrug skal omstille til klimaneutralitet

Både økologisk og konventionel drift er udfordret i forhold til klimaaftrykket. Begge skal omstille til klimaneutralitet, og det skal gå stærkt, skriver Michael Minter fra Concito i en replik til Jens Iversen, Bæredygtigt Landbrug.
Side 1 af 1545 (30888 artikler)Prev1234567154315441545Next