Konsekvenserne af sommerens vejr - morgenmøde med LMO Planteavl & Agromarkets

Kom til morgenmøde med LMO Planteavl og hør mere om konsekvenserne af sommerens vejr. LMO Planteavl klæder dig på til efteråret. Vi starter med kaffe/ rundstykker kl. 8.00.

14. august LMO, Trigevej 20, Søften, 8382 Hinnerup - kl. 8.15 - 10.00
15. august LMO, Asmildklostervej 11, 8800 Viborg - kl. 8.15 - 10.00
16. august LMO, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens- kl. 8.15 - 10.00

PROGRAM
kl. 8.00 Kaffe og rundstykker

kl. 8.15 - 10.00

Du kan høre sidste nyt fra chefanalytiker Hans Fink, Agromarkets
• Den globale forsyning af hvede svigter. Hvad betyder det for prisen i år - og næste år?
• Hvordan handler du bedst, som sælger eller køber af korn, under de nye markedsforhold?
• Hvad fortæller futuremarkedet os om priserne fremover?
 
Planteavlsrådgiverne Anne Mette Pagter og Erik Sandal fra LMO holder dig opdateret om den aktuelle situation:

• Etablering af raps, efterafgrøder mm under tørre forhold
• Status på efterafgrøder
• Konsekvenserne af de ændrede fosforregler
• Ukrudt skadedyr og svampebekæmpelse i efteråret
• Sortsvalg – er der overraskelser i sortsforsøgene 2018?

Prisen er 200 kr. og du kan tilmelde dig her: https://www.lmo.dk/tilmelding-morgenmoeder-august-2018 eller på telefon 7015 4000 senest dagen inden.

Øvrige aktuelle arrangementer

Åbent hus hos Thorsens Chipskartofler

Dato(er): 24-08-2018


Digitale brochurer

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

- DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL DYRENE – Problemer med Biofilm og Bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det miljøvenlige desinfektionsmiddel NEUTHOX - også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 30 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished!

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Se flere brochurer