Årsmøde i LandboNords deltids- og kødkvægsudvalg

Temaet for årsmødet er natur, naturens betydning for mennesker og hvilke måder naturen kan bruges op. Derfor har vi blandt andet inviteret naturvejleder Karsten "Kortbuks", som er kendt fra naturudsendelser på TV. Karsten vil på underholdende vis fortælleom, hvordan naturen kan bruges på forskellige måder, og hvilke erfaringer han har med at bruge naturen. Karsten har selv landbrug og gårdbutik.

Endvidere sættes der fokus på, hvordan naturen og landdistrikterne kan bruges til at hjælpe mennesker med stress. Norge er langt fremme i denne sammenhæng, og derfor vil vi denne aften få et kort indblik i, hvad de gør i Norge ift. grøn omsorg. Kogræsserlaug og faunastriber vil også blive berørt, da det ligeledes er en måde at benytte naturen på.

Der vil endvidere være beretninger samt faglige indlæg på mødet.

Der er tilmelding til mødet senest 23. februar på 9624 2424 eller www. landbonord.dk.

 

 

 

 

 

Øvrige aktuelle arrangementer

Åbent hus hos Thorsens Chipskartofler

Dato(er): 24-08-2018


Digitale brochurer

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

- DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL DYRENE – Problemer med Biofilm og Bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det miljøvenlige desinfektionsmiddel NEUTHOX - også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 30 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished!

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Se flere brochurer