Få sparket vinter- og vårsæd i gang - og bliv en vinder i 2018 - LMO Planteavl

Skal du på  vinderholdet i 2018?

Vi lægger taktikken fra 20.-22. februar i fire LMO huse. Vi giver dig en anvisning på hvordan du i 2018 får høje nettoudbytter. Vintersæden er i efteråret etableret med meget svingende kvalitet pga. det våde efterår. Samtidig skal der tilsås meget store arealer med vårsæd – også på lerjord.

Få gode råd af Leif Knudsen eller Torkild Birkmose fra SEGES, så du kan udnytte den nyeste teknologi fra satelitfoto og planteanalyse. Det giver plus på bundlinien og reducerer overskuddet af næringsstoffer til omgivelser. Optimer gødskningen af vintersædsmarker med varierende plantetal på grund af våd etablering.


TID & STED

  • 20. februar kl. 19 hos LMO Viborg
  • 21. februar kl. 19 hos LMO Søften 
  • 21. februar kl. 19 hos LMO Samsø (med på video)
  • 22. februar kl.13 hos  LMO Horsens

PROGRAM inkl. kaffe/ kage & snak med kollegaer og konsulenter

Sådan tjener du mere med intelligent gødskning ved brug af bl.a. satellitmålere, N-tester mm.  
v/ enten Torkild Birkmose eller Leif Knudsen, SEGES                                       

Kender du din økonomi i marken?  
- Og sådan gør de bedste.

Den rigtige taktik i vintersæd
- Sådan vurderes vintersædens kondition: Hvornår, hvordan og hvor meget skal sås om?
- Sådan giver du dine vintersædsafgrøder den bedste start med gødning og gødningsstrategi.

Kom godt i mål med meget vårsæd
- Etablering er den vigtigste opgave, sådan gøres det rigtigt.
- Gødning og gødningsstrategi til vårsæd.
- Prioritering af arbejdsopgaver i en travl tid. 

Planteværn – den vigtige medspiller
- Ukrudtsbekæmpelse i vintersæd, hvor der ikke er efterårsbehandlet. 
- Svampemidler på vej ud og nye midler, som måske kommer i 2018.

Vi glæder os til at se dig.

Du kan i pausen møde flere forskellige LMO planteavlskonsulenter. 
Pris: 250 kr. pr. person.

 

Øvrige aktuelle arrangementer

Åbent hus hos Thorsens Chipskartofler

Dato(er): 24-08-2018


Digitale brochurer

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

- DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL DYRENE – Problemer med Biofilm og Bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det miljøvenlige desinfektionsmiddel NEUTHOX - også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 30 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished!

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Se flere brochurer