Velbesøgt åbent hus hos Agrotek

Niels Vestergaard, Kristian Laursen og Ole Grøn kunne endelig markere åbningen af Agroteks Brønderslev-afdeling med åbent hus. Foto: Ricco Guldhammer

Forleden gjorde corona-restriktionerne det endelig muligt for Agrotek at markere åbningen af maskinforhandlerens nye afdeling i Brønderslev med et åbent hus.

Og selvom datoen i den første uge af skolernes sommerferie gav lettere nervøse trækninger hos Agrotek-direktør Niels Vestergaard, som frygtede at landmændene var taget på sommerferie, viste interessen sig at være stor for både landbrugs- og have/park-materiel.

- Vi var spændte. Både fordi vi aldrig tidligere har holdt noget på den tid af året og fordi det er en ny afdeling. Men vi blev positivt overraskede. Der var stor interesse. Nogle var bare nysgerrige efter at se lokalerne, men der blev også solgt lidt, hvilket vi ellers ikke oplever så tit til vores andre arrangementer, fortæller Niels Vestergaard, der så masser af nye ansigter kigge forbi.

Generelt føler Agrotek-direktøren, at man er kommet godt fra start i Brønderslev, hvor man første gang slog dørene op 31. marts.

- Brønderslev er god by at ligge i for en forretning som vores, for det er en by, hvor landmændene kommer. Med fire maskinforretninger og en landboforening, er det et sted, de i forvejen kommer, og mange har også fået øje på. Der venter stadig et stort arbejde med at få os fuldt etableret, men det her Åbent Hus skulle gerne give et lille pift mere i den rigtige retning, siger Niels Vestergaard.

Læs også