Mange til eneste fynske åbne hus

Stor tilstrømning ved åbent hus-arrangementet i Tommerup hos den nye fynske Fendt-forhandler.

Ved arrangementet i Tommerup, der strakte sig helt frem til klokken 20, grillede medlemmer af Fyns LandboUngdom ikke mindre end 1.450 pølser. For dem var det første gang, at de stod for serveringen ved et sådant åbent hus, og de tager gerne imod lignende opgaver, lød det midt i travlheden.

Sidste vinter måtte maskinforretningerne droppe deres åbent hus på grund af coronaen, og her i år har de igen måttet aflyse deres ellers altid velbesøgte arrangementer.

Efter ophævelsen af restriktionerne fik John Madsen A/S dog i hast sat i værk, at det nye TBS-koncept med forhandlingen af Fendt på Fyn kunne blive præsenteret ved et åbent hus-arrangement torsdag den 3. marts i Tommerup.

Og det blev et tilløbsstykke.

1.450 grillpølser

- Naturligvis spiller det nok ind, at det er eneste åbent hus på Fyn i år. Men jeg havde ikke forestillet mig, at der kom så mange. Det var helt overvældende, og det har jeg aldrig prøvet før i min tid som maskinhandler, lyder det fra John Madsen, der som bekendt afhændede sine aktiviteter til TBS Maskinpower ved nytårstide.

- Vi fik rigtig mange positive tilkendegivelser for det nye koncept, både af kendte ansigter og dejligt mange nye. Der blev skabt en masse kontakter og også noget at arbejde videre med fra notesblokken.

John Madsen kan ikke sætte tal på, hvor mange besøgende, som var i Tommerup-afdelingen ved arrangementet. Men han oplyser, at Fyns LandboUngdom, der stod for serveringen, langede ikke mindre end 1.450 grillpølser over disken bag værkstedet.

- Og samtidig viste TBS-konceptet med åbent hus om torsdagen fra middag og frem til klokken 20 sig at blive taget virkeligt godt imod hos fynboerne. Der var gæster hele tiden, og mange entreprenører og ansatte dukkede op på vej hjem fra arbejde.

Læs også