Åbent hus i både nord og syd

Både Helsinge Maskinforretning og Minitraktorgården Næstved inviterer til åbent hus med gode tilbud.

Helsinge Maskinforretning holder åbent hus lørdag den 9. april.

I både Nordsjælland og Sydsjælland er der maskinforretninger, der holder åbent hus her i april.

Minitraktorgården Næstved har 60-års jubilæum, og det markeres torsdag den 7. april og fredag den 8. april med åbent hus i forretningen på Vridsløsevej 1.

Til en jubilæumsfest skal der være gode tilbud, og det er der, meddeles det fra Minitraktorgården Næstved, som har en masse skarpe kampagnetilbud.

Om torsdagen vil der være ekstra fokus på kampagnetilbud til erhvervskunder, mens fredagen i højere grad er tiltænkt privatkunder.

Begge dage er alle dog inviteret og meget velkomne – torsdag er det fra klokken 10 til 16, mens åbent hus-arrangementet fredag den 8. april varer til klokken 18.

Lørdag i Helsinge

Lørdag den 9. april er der fra klokken 10 til 16 så åbent hus i Helsinge Maskinforretning, der har et bredt udvalg til forskellige kundegrupper.

På adressen på Tofte Industri 22 i Helsinge er der således både nye og brugte maskiner inden for landbrugsmaskiner, entreprenør- og skovbrugsmaskiner samt have/park-maskiner.

Til åbent hus-arrangementet er der en række gode tilbud, så der er en oplagt mulighed for at gøre en god handel, ligesom man kan få stillet sult og tørst, da Helsinge Maskinforretning er vært med pølser samt øl og vand.

Helsinge Maskinforretning har eksisteret siden 1964 og kan altså om bare to år således også fejre 60-års jubilæum.

Læs også