Dansk-hollandsk samarbejde om vandingsmaskiner

WekoAgro Machinery i Bording og Hoven, der sælger og servicerer nye og brugte vandings- og kartoffelhåndteringsmaskiner, udvider produktsortimentet med det Hollandske mærke Bijlsma Hercules.

Den hidtidige importør af Bijlsma Hercules i Norden VPL-System, der sælger maskiner og anlæg til håndtering af kartofler, løg og andre rodfrugter, har indgået en strategisk alliance med WekoAgro, hvor VPL-System fremover varetager turnkey projekter af anlæg, herunder ventilation, tørring og køl, mens WekoAgro servicerer anlæggende og har importrettighederne af Bijlsma-produkterne.

WekoAgro har en strategi om at udvide produktpaletten indenfor innovative kvalitetsprodukter til kartoffel- og rodfrugtproducenter.

- Her passer produkterne fra Bijlsma Hercules godt ind sammen med de øvrige mærker Downs og AVR. WekoAgro og VPL-system er et godt match, fordi vi kan udnytte vores lager og servicefunktion, og trække på VPL-system’s store ekspertise på området, siger Tom Myrdal administrerende direktør WekoAgro.

Og han suppleres af Henrik Fuglsang, ejer og direktør, VPL-system:

- VPL-system har gennem årene haft en positiv udvikling inden for området med maskiner til kartofler og løg. Det har derfor gennem nogen tid været et ønske fra VPL-system at finde en god og stærk partner, som kan stå for service og håndtering af reservedele. Derudover har WekoAgro også et landsdækkende salgsteam, som sammen med VPL-system kan tilbyde en god rådgivning, når der skal vælges maskiner til kartoffel- og løgproduktion.Ventilations- og køleanlæg forbliver som en selvstændig del i VPL-system.

Læs også