bannerPos

Stor traktor og lille læsser

Alexander Sutton, Semler Agro, oplever, at Kramer-læsserne har fået en god modtagelse.

Christian Carus

Journalist(Kvæg)
07-03-2019 11:00
Semler Agro fremviste maskiner i alle størrelser.

Selvom en John Deere 6250 R fyldte det meste af pladsen på Semler Agros stand på Agro Nord, var der også blevet plads til et af de nyere medlemmer i Semler-familien – en Kramer hjullæsser.

Kramer-maskinerne blev en del af sortimentet i maj måned sidste år, og Alexander Sutton, der står for salget af læsserne, kan se tilbage på en god modtagelse.

- Vi har fået kørt en del demoer. Især med teleskoplæsserne, som har begejstret rundt omkring, fortæller han.

Noget af det, der kendetegner en Kramer-læsser, er, at den er hjulstyret i modsætning til de mange knækstyrede konkurrenter. Ifølge Alexander Sutton giver det både en kortere venderadius og større sikkerhed.

Læsserne fås med en tippelast fra 1.200 kilo til seks ton.

De største og de mindste

- Nogle har selvfølgelig brug for en i mellemklassen, men det er de mindste og de største, vi oplever størst efterspørgsel på. Enten skal den være lille, så man kan bruge den i et mindre hus, eller også skal den være stor og robust til at køre i stakken.

Den grønne nabo til Kramer-læsseren, JD 6250 R, er også et af de populære salgsemner hos Semler Agro.

- Det er den største i 6’er-serien, som sammen med 8’erne er nogle af dem vi sælger rigtig mange af. Det er en traktor, der kan bruges til mange ting. Nogle bruger den til frontskålæggeren, og andre bruger den til at køre gylle. Der er mange muligheder, og så er den stadig forholdsvis kompakt, siger sælger Casper Norlyk om den grønne traktor, der yder 300 hestekræfter med powerboost.

Marked: Tyske svinepriser står overfor markante stigninger

Der er stor efterspørgsel på smågrise i Tyskland, og derfor er der udsigt til markante prisstigninger, skriver Danske Svineproducenter.

Udstilling på Landsskuet fyldt op

Nye udstillere er klar til at vise maskiner og produkter på det store dyrskue i Herning den 4.-6. juli

Horsch sætter omsætningsrekord

I 2018 opnåede Horsch den største omsætning i firmaets historie.

Prognose: Smågrisepriser bliver bedre end forventet

Den sæsonmæssige nedtur i tredje og fjerde kvartal bør blive moderat, lyder vurderingen i en ny prognose for smågrisepriserne.

LDM-advokat om Arla-aftale: Vent med at skrive under

Arlas nye aftale, som venter på underskrift fra andelshaverne, giver mindre indflydelse, mere ulighed og farvel til vedtægterne, mener Lauge Fastrup.

Afregningspris, afregningspris, afregningspris

Afregningsprisen har ikke givet overskud til ordentlig honorering og normalt vedligehold for den gennemsnitlige mælkeproducent, mener LDM-formand.
Side 1 af 1495 (29881 artikler)Prev1234567149314941495Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer