Gørlev-firma i nyt regi

Palle Clausen har solgt sit hegnsfirma til PIT Hegn, som nu dækker hele området øst for Storebælt.

HEGNSARTIKLER Hegnsfirmaet PIT Hegn med 50 ansatte dækker hele landet med alle former for hegn til landbruget, hestefolde, dyrehegn samt sikringshegn og smedejernshegn og -låger.

Fire af de ansatte dækker hele området for Storebælt. Det er Palle Clausen og hans folk hos PC Hegn i Gørlev mellem Slagelse og Kalundborg, som PIT Hegn med virkning fra nytår har overtaget.

Desuden er tilknyttet en sælger, som tager sig af Nordsjælland og Københavns-området.  

Direkte leverancer

- Vi har travlt i virksomheden og haft et par fornuftige år. Derfor ser vi også mulighed for at etablere flere afdelinger rundt i landet, siger indehaver Thomas Bentsen, som er fortrøstningsfuld for de kommende måneder trods den helt anderledes samfundsmæssige situation.

- Her i Corona-krisen skal vi kunne samhandle med kunderne under hensyntagen til den alvorlige situation og naturligvis helt efter myndighedernes anvisninger. Derfor har vi yderligere intensiveret vores leverancer af hegn og hegnsartikler ved at sende varer flere gange om ugen til hele landet, direkte ud til kunderne, fortæller PIT Hegn-direktøren.

Han tilføjer, at det samtidig sker til gode priser, her hvor hegnsfirmaet i sagens natur ikke afvikler det traditionelle åbent hus med forårssalg.

- Kunderne har rig mulighed for at benytte vores webshop, men man kan også ringe til os for at bestille og hente rådgivning, understreger direktøren, der for to år siden overtog ejerskabet af virksomheden.

Under åben himmel

Opsætning og renovering af hegn sker uændret, da det foregår under åben himmel. Desuden glæder Thomas Bentsen sig over, at flere Natur 2000- og andre hegnsprojekter sættes i gang, her hvor græsningssæsonen starter.

PIT Hegn har egen import og agenturer inden for landbrugshegn, dyrehegn og hegnsartikler, og firmaet tilbyder sig desuden med sikringshegn samt smedejernshegn og -låger fra egen smedevirksomhed med seks ansatte.

Virksomheden, der har hovedsæde i Ringe på Fyn, har foruden den fynske afdeling også afdelinger i Galten og Hurup Thy og nu også i Gørlev.

Læs også