bannerPos

Hjørring Dyrskue ændrer bestyrelsen

25.000 gæster besøgte Hjørring Dyrskue, som LandboNord afholdt den 22. og 23. juni i år i dejligt sommervejr. Nu får dyrskuet ny bestyrelse, som ses på billedet her.

Henning K. Andersen

02-10-2018 13:46
Igen i år var der en flot tilslutning til Hjørring Dyrskue fra udstillere af dyr og maskiner, og en kolossal flot opbakning fra de mange frivillige, som er afgørende for, at dyrskuet kan afvikles. Dyrskuets bestyrelse retter nu blikket frem mod Hjørring Dyrskue 2019, og det sker med en ændret bestyrelse.

Ændringen sker på grund af, at Jens Myhren har ønsket at stoppe som formand efter 3 år på posten. Ny formand bliver LandboNords 1. næstformand, Lars Mellemkjær, der har været menigt medlem af bestyrelsen i 3 år. Jørgen Larsen fortsætter som næstformand, ligesom Kirsten Mouritsen og Søren Ulrik Sørensen fortsætter deres arbejde i bestyrelsen. 

Derudover får bestyrelsen et nyt medlem, Lene Basballe fra Bindslev. 
- Lene er et kendt ansigt i avls- og dyrskuekredse og har sammen med sin mand Palle Jensen, udstillet på dyrskuet i en årrække, ligesom Lene gennem flere år har siddet i dyrskuets udstillerudvalg. Lene har stor interesse i kontakten mellem landbruget og det øvrige samfund, skriver foreningen bag dyrskuet i en meddelelse. 

Som formand ser Lars Mellemkjær  frem til at videreføre den stolte tradition, som LandboNord har med at afholde dyrskue i Hjørring. Et dyrskue, som er kendetegnet ved et meget højt fagligt niveau. Den nyvalgte bestyrelse vil nu, sammen med alle de frivillige, gå i gang med at planlægge Hjørring Dyrskue 2019, som finder sted den 21. og 22. juni 2019.

Alle opgaver er vigtige

Hos Go-Gris I/S har de succes med at fastholde deres medarbejdere, og ifølge medejer Martin Mogensen, behøver indsatsen ikke at være så højtravende for at lykkes med et godt team.

Ny slam-teknik genbruger fosforgødning

Frisk slam ud på markerne som gødning er ikke velset, selvom fosfor fremover bliver en mangel i verden. Nyt dansk firma kan nu udvinde P af slam uden energi udefra.

Danish Crown kan bygge til i Kina

Manglen på svinekød i Kina kan i fremtiden få Danish Crown til at bygge endnu en fabrik i riget i midten.

Stormøde forud for folketingsvalg: Vil have faglighed ind i dansk landbrugspolitik

6. maj er landmænd forud for det kommende folketingsvalg atter indkaldt til stormøde på Agerskov Kro i Sønderjylland. På programmet er en række velkendte udfordringer for landbruget, som ifølge Jens Peter Aggesen fra Agerskovgruppen endnu er langt fra at blive løst.
Side 1 af 1518 (30348 artikler)Prev1234567151615171518Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer