bannerPos

L&F håber på mere fleksibel dige-praksis

Viceformand i Landbrug & Fødevarer, Lone Andersen er godt tilfreds med, at kulturministeren vil gå den nuværende praksis i digesager efter i sømmene.

Henning K. Andersen

09-01-2019 12:33
Det vækker glæde hos Landbrug & Fødevarer, at kulturminister Mette Bock vil undersøge lovgrundlaget for digebeskyttelsen i Danmark.

De har haft mere end svært ved at nå til bunds i de mange hundrede sager om beskyttede diger i Danmark. Kommunerne, der har tilsynet, har været under kritik for ikke hurtigt nok at have opdaterede kort med optegnelser af diger i det danske landskab. i de kort, lodsejerne har arbejdet ud fra, i mange tilfælde har været behæftet med fejl.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next