bannerPos

Maden er blevet spredt ud over hele Have & Landskab

Der er masser af muligheder for at få stillet sulten på årets Have & Landskabs-udstilling, der foregår i slutningen af august i Slagelse.

Henning K. Andersen

Journalist
10-07-2019 12:18
Der bliver langt flere madsteder og langt mere mad at vælge imellem på langt flere tidspunkter på årets Have & Landskab, der er Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche.

Det er krævende at være på udstilling og på én enkelt dag blive opdateret på alle branchens nyheder. 

Derfor har Have & Landskab valgt at placere madboder og kaffeboder ud over hele udstillingsarealet for dette års arrangement, så gæsterne kan få stillet deres sult, når det passer dem – uanset om de har lyst til pølse af jægerskudt kronhjort, pitabrød, braiseret okse, pandekager, fiskefrikadeller eller bare dagens ret fra buffeten i kroen, som selvfølgelig stadig står klar. Det oplyser arrangøren. 

Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche samarbejder med KaffeKlubben, Rebel Food, Præstegården i Jyderup. og Event Eksperten til årets udstilling, og der er en grund til de usædvanligt mange tilbud i år, forklarer udstillingsleder Dina Overgaard.

- Maden har virkelig været et indsatsområde i år. Vi har arbejdet målrettet på at skabe flere muligheder og mere fleksibilitet. Vi vil gerne undgå at alle samles i kroen omkring frokosttid, så vi har hyret flere dygtige restauratører ind og fordelt dem ud på udstillingsarealerne. Målet er selvfølgelig at undgå køer og give folk mulighed for at få stillet sulten, præcis når de har lyst, siger Dina Overgaard.

For den morgenfriske vil Kaffeklubben endda tilbyde rundstykker og kaffe og vil udover deres kaffevogne være at finde rundt på pladsen på deres mobile kaffeknallert, som man kan råbe an, hvis kaffetrangen skulle melde sig. Det plejer ikke at være tilfældet på udstillingen, hvor man normalt skal være tanket op hjemmefra, hvis man ankommer tidligt. 

- Igen et tydeligt tegn på, at der virkelig vil blive kræset for de grønne fagfolk til årets Have & Landskab, lover udstillingslederen. 

Have & Landskab’19 afvikles fra 28. til 30. august
 

Miljøminister: Øko-landbrug er godt for grundvandet

Der er et klart behov for at beskytte drikkevandet bedre på grund af det stigende antal sager med fund af rester af pesticider, der har skabt overskrifter siden 2017. Det siger miljøminister Lea Wermelin, efter at det er kommet frem, at der findes pesticidrester i mere end fire ud af ti drikkevandsboringer.

Prisnedtur på svin kan udeblive

Den sæsonmæssige prisnedtur kan helt udeblive i år, lyder det i en markedskommentar fra Danske Svineproducenter. I dag er Nord-West-noteringen igen uændret.

Kina har importeret danske avlssøer

De vedvarende problemer med afrikansk svinepest har fået Kina til at importere godt 900 danske alvssøer via fly. Det skriver Reuters Bureau.

Markedspodcasten - WASDE-rapport presser priserne

WASDE-rapporten presser priserne, men markedsanalytiker Peter Arendt tror dog ikke på, at presset bliver ved.

Økologer vil være en del af klimaløsningen

Klimaet er på alles læber - og med rette. Derfor er klimaet og klimaforandringerne også omdrejningspunktet for en stor del af programmet, når den danske øko-branche samles til økologikongressen 20.-21. november, der er arrangeret af Seges, Økologisk Landsforening, Landbrug & Fødevarer samt Biodynamisk Forening.

Seges svarer fødevareministeren igen

Fødevareministeriets annoncerede stramninger i dyrevelfærdskontrollen får en hård medfart hos Seges Svineproduktion.

Fødevareeksporten er på rekordkurs

Virksomhederne i den danske fødevareklynge øgede eksporten for de første syv måneder i år med 2,4 milliarder kroner sammenlignet med sidste år, og er dermed på rekordkurs.
Side 1 af 1659 (33170 artikler)Prev1234567165716581659Next