bannerPos

Nyt samarbejde mellem Munters og KJ Klimateknik

Hans-Henrik Pedersen, business unit manager hos Munters (til venstre) og Allan Pedersen, direktør i KJ Klimateknik (til højre).
KJ Klimateknik overtager salg og service af Munters’ løsninger til det danske fjerkræmarked.

- Samarbejdet er ikke mindst en styrkelse af kundernes muligheder for at få service og løsninger fra øverste hylde, som kommer hele vejen rundt om deres behov for rentabel udvikling og vedligehold af driftsanlæggene.

Det fortæller KJ Klimatekniks administrerende direktør Allan Pedersen, efter at ventilations- og klimateknikvirksomheden nu har etableret et strategisk samarbejde med Munters, som er verdens største producent af ventilationsudstyr til landbruget.

Samarbejdet indebærer, at salg og service af Munters’ løsninger til det danske fjerkræmarked overtages af KJ Klimateknik. KJ Klimateknik bliver således dansk eneforhandler til fjerkræsegmentet af Munters’ samlede produktportefølje, som fortsat vil blive markedsført under det navn, branchen og kunderne kender. 

- Med samarbejdet får vi mulighed for at bygge videre på de gode resultater og stærke markedsposition, som Munters har opnået, siger Allan Pedersen.

Service

De økologiske kyllingeopdrættere Nikolaj Bonvang Dalsgaard og Andreas Damkjær, Haderslev, ser frem til fortsat solid service og vedligehold af deres produktionsapparat i det nye koncept. Med en produktion, der omfatter i alt seks stalde, er dyr nedetid og langsom service ikke en risiko, de tør løbe:

- Vi har hverken tid eller råd til upålidelige produktionsfaciliteter. Da vi byggede vores stalde, var vi derfor ikke i tvivl om, at vi ville have en ventilationsløsning, der var langsigtet og driftsoptimerende. Derudover gør det virkelig en forskel i dagligdagen, at leverandøren er kontaktbar, så vi altid har hurtig adgang til rådgivning og service, uanset hvad vi har brug for hjælp til, forklarer Nikolaj Bonvang Dalsgaard om ventilationsanlægget fra Munters, der blev monteret i Skyttegårdens stalde i 2017. 

Vækstambitioner

Ifølge business unit manager Hans-Henrik Pedersen har Munters en stærk ambition om at videreudvikle virksomhedens solide position, hvad angår nysalg, reservedels- og eftermarkedssalg samt services.

- Vi har en klar målsætning om at fastholde vores fulde tilstedeværelse på markedet samtidig med, at vi trækker os fra direkte salg og service til de danske fjerkræproducenter, siger Hans-Henrik Pedersen, og tilføjer:

- KJ Klimateknik er på alle parametre den helt rigtige samarbejdspartner til at videreføre vores brand i Danmark. De har både en stærk markedsposition, vækstambitioner og en solid portefølje af ventilations- og klimaløsninger til husdyrproducenter samt en velfungerende serviceorganisation. Derudover har de frem for alt en unik viden og knowhow om dansk fjerkræ- og husdyrproduktion. 

Faglighed

En af Munters serviceteknikere indtræder nu i KJ Klimatekniks organisation, så kunderne også fremover kan trække på specialiseret faglig rådgivning og support.

For Munters er samarbejdet et naturligt tiltag som følge af beslutningen om at flytte landbrugsdivisionens produktion fra Danmark til Tyskland.

mip

Nye JCB-traktorer med avanceret affjedring

JCB, der importeres af Nicolaisen & Larsen A/S i Danmark, præsenterer en ny version af JCB 8000-serien.

Sensorer beskytter vildtet

Pöttinger lancerede under Agritechnica-udstillingen et nyt system, der afslører dyrene under skårlægning via SensorSafe.

Forskning: Tættere på at løse metan-problemet

Danske forskere er kommet tættere på at kunne fjerne metan fra kobøvser, og det kan blive en game changer i klimadebatten.
Side 1 af 1689 (33767 artikler)Prev1234567168716881689Next