bannerPos

Nyt samarbejde mellem Munters og KJ Klimateknik

Hans-Henrik Pedersen, business unit manager hos Munters (til venstre) og Allan Pedersen, direktør i KJ Klimateknik (til højre).

Redaktionen

26-04-2019 14:54
KJ Klimateknik overtager salg og service af Munters’ løsninger til det danske fjerkræmarked.

- Samarbejdet er ikke mindst en styrkelse af kundernes muligheder for at få service og løsninger fra øverste hylde, som kommer hele vejen rundt om deres behov for rentabel udvikling og vedligehold af driftsanlæggene.

Det fortæller KJ Klimatekniks administrerende direktør Allan Pedersen, efter at ventilations- og klimateknikvirksomheden nu har etableret et strategisk samarbejde med Munters, som er verdens største producent af ventilationsudstyr til landbruget.

Samarbejdet indebærer, at salg og service af Munters’ løsninger til det danske fjerkræmarked overtages af KJ Klimateknik. KJ Klimateknik bliver således dansk eneforhandler til fjerkræsegmentet af Munters’ samlede produktportefølje, som fortsat vil blive markedsført under det navn, branchen og kunderne kender. 

- Med samarbejdet får vi mulighed for at bygge videre på de gode resultater og stærke markedsposition, som Munters har opnået, siger Allan Pedersen.

Service

De økologiske kyllingeopdrættere Nikolaj Bonvang Dalsgaard og Andreas Damkjær, Haderslev, ser frem til fortsat solid service og vedligehold af deres produktionsapparat i det nye koncept. Med en produktion, der omfatter i alt seks stalde, er dyr nedetid og langsom service ikke en risiko, de tør løbe:

- Vi har hverken tid eller råd til upålidelige produktionsfaciliteter. Da vi byggede vores stalde, var vi derfor ikke i tvivl om, at vi ville have en ventilationsløsning, der var langsigtet og driftsoptimerende. Derudover gør det virkelig en forskel i dagligdagen, at leverandøren er kontaktbar, så vi altid har hurtig adgang til rådgivning og service, uanset hvad vi har brug for hjælp til, forklarer Nikolaj Bonvang Dalsgaard om ventilationsanlægget fra Munters, der blev monteret i Skyttegårdens stalde i 2017. 

Vækstambitioner

Ifølge business unit manager Hans-Henrik Pedersen har Munters en stærk ambition om at videreudvikle virksomhedens solide position, hvad angår nysalg, reservedels- og eftermarkedssalg samt services.

- Vi har en klar målsætning om at fastholde vores fulde tilstedeværelse på markedet samtidig med, at vi trækker os fra direkte salg og service til de danske fjerkræproducenter, siger Hans-Henrik Pedersen, og tilføjer:

- KJ Klimateknik er på alle parametre den helt rigtige samarbejdspartner til at videreføre vores brand i Danmark. De har både en stærk markedsposition, vækstambitioner og en solid portefølje af ventilations- og klimaløsninger til husdyrproducenter samt en velfungerende serviceorganisation. Derudover har de frem for alt en unik viden og knowhow om dansk fjerkræ- og husdyrproduktion. 

Faglighed

En af Munters serviceteknikere indtræder nu i KJ Klimatekniks organisation, så kunderne også fremover kan trække på specialiseret faglig rådgivning og support.

For Munters er samarbejdet et naturligt tiltag som følge af beslutningen om at flytte landbrugsdivisionens produktion fra Danmark til Tyskland.

mip

Lille ko har mange store fordele

Selvom jerseykoen er en lille ko, er den stor rundt omkring i verden. Og hvis det står til Dansk Jersey bliver den, grundet sine resultater, endnu større de kommende år.

L&F beder minister om alternativer til efterafgrøder

I et brev til fødevareminister Mogens Jensen (S) beder Landbrug & Fødevarer om flere virkemidler til at opfylde miljøkravene.

Sprøjtning af pløjefri vinterraps i efteråret

Især sent såede og pløjefri vinterrapsmarker skal hjælpes bedst muligt mod rapsjordlopper og spildkorn, lyder det fra FRDK.

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.
Side 1 af 1632 (32632 artikler)Prev1234567163016311632Next