bannerPos

Nyt samarbejde mellem Munters og KJ Klimateknik

Hans-Henrik Pedersen, business unit manager hos Munters (til venstre) og Allan Pedersen, direktør i KJ Klimateknik (til højre).
26-04-2019 14:54
KJ Klimateknik overtager salg og service af Munters’ løsninger til det danske fjerkræmarked.

- Samarbejdet er ikke mindst en styrkelse af kundernes muligheder for at få service og løsninger fra øverste hylde, som kommer hele vejen rundt om deres behov for rentabel udvikling og vedligehold af driftsanlæggene.

Det fortæller KJ Klimatekniks administrerende direktør Allan Pedersen, efter at ventilations- og klimateknikvirksomheden nu har etableret et strategisk samarbejde med Munters, som er verdens største producent af ventilationsudstyr til landbruget.

Samarbejdet indebærer, at salg og service af Munters’ løsninger til det danske fjerkræmarked overtages af KJ Klimateknik. KJ Klimateknik bliver således dansk eneforhandler til fjerkræsegmentet af Munters’ samlede produktportefølje, som fortsat vil blive markedsført under det navn, branchen og kunderne kender. 

- Med samarbejdet får vi mulighed for at bygge videre på de gode resultater og stærke markedsposition, som Munters har opnået, siger Allan Pedersen.

Service

De økologiske kyllingeopdrættere Nikolaj Bonvang Dalsgaard og Andreas Damkjær, Haderslev, ser frem til fortsat solid service og vedligehold af deres produktionsapparat i det nye koncept. Med en produktion, der omfatter i alt seks stalde, er dyr nedetid og langsom service ikke en risiko, de tør løbe:

- Vi har hverken tid eller råd til upålidelige produktionsfaciliteter. Da vi byggede vores stalde, var vi derfor ikke i tvivl om, at vi ville have en ventilationsløsning, der var langsigtet og driftsoptimerende. Derudover gør det virkelig en forskel i dagligdagen, at leverandøren er kontaktbar, så vi altid har hurtig adgang til rådgivning og service, uanset hvad vi har brug for hjælp til, forklarer Nikolaj Bonvang Dalsgaard om ventilationsanlægget fra Munters, der blev monteret i Skyttegårdens stalde i 2017. 

Vækstambitioner

Ifølge business unit manager Hans-Henrik Pedersen har Munters en stærk ambition om at videreudvikle virksomhedens solide position, hvad angår nysalg, reservedels- og eftermarkedssalg samt services.

- Vi har en klar målsætning om at fastholde vores fulde tilstedeværelse på markedet samtidig med, at vi trækker os fra direkte salg og service til de danske fjerkræproducenter, siger Hans-Henrik Pedersen, og tilføjer:

- KJ Klimateknik er på alle parametre den helt rigtige samarbejdspartner til at videreføre vores brand i Danmark. De har både en stærk markedsposition, vækstambitioner og en solid portefølje af ventilations- og klimaløsninger til husdyrproducenter samt en velfungerende serviceorganisation. Derudover har de frem for alt en unik viden og knowhow om dansk fjerkræ- og husdyrproduktion. 

Faglighed

En af Munters serviceteknikere indtræder nu i KJ Klimatekniks organisation, så kunderne også fremover kan trække på specialiseret faglig rådgivning og support.

For Munters er samarbejdet et naturligt tiltag som følge af beslutningen om at flytte landbrugsdivisionens produktion fra Danmark til Tyskland.

mip

DLG sætter ny retning for sin danske forretning

Som et led i koncernstrategien Leading the Way 2021 sætter DLG nu en ny retning for sin danske forretning.

Det er så nemt at skælde landbruget ud

Landbruget får skæld ud for ikke at lave minivådområder, m.v., men det skyldes, at Landbrugsstyrelsen og en række kommuner ikke har været gearet til opgaven, skriver formanden for Landbrug & Fødevarer Østjylland.

Højesteret gav skatteyder mulighed for at vælge om i selvangivelsen

Hvis en skatteyder havde været klar over, at skattemyn­dig­hederne ikke ville godkende tab på blandt andet aktier som fradragsberettiget, ville han have selvangivet sine lån anderledes. Derfor havde han krav på omvalg, fastslår Højesteret i en dom.

Kan traktorerne klare det finske klima, kan de klare sig under alle forhold

Valtras testfolk kører de nye traktorer 800 km nordpå til det barske Lapland. Og i fabrikkens testcenter fryses de ned til minus 40 grader.

19 danske landmænd besøger finske Valtra i denne uge

Selv om der i dag sælges en del færre traktorer i Danmark end for få år siden, sælges der nu flere hestekræfter. En gruppe danske landmænd så i onsdags på produktionen af moderne traktorer, der er skræddersyede efter individuelle ønsker.

Ny udbyder af autovacciner

I september 2019 blev det meldt ud, at DTU Veterinærinstituttet ikke længere kunne modtage ordrer på autovacciner efter den 11. oktober 2019. Nu er en ny udbyder fundet.
Side 1 af 1757 (35121 artikler)Prev1234567175517561757Next