bannerPos

Styrelse vil informere om vigtige emner

Henning K. Andersen

03-12-2018 14:55
Landbrugsstyrelsen inviterer til informationsmøde i januar. Her er der blandt andet målrettet regulering og brug af ny teknologi på plakaten.

Den 22., 23. og 24. januar er der landbrugsseminar tre forskellige steder i Danmark. 

Det er ansøgningsrunden i 2019, der tager hovedfokus, og i fire blotte kan deltagerne blandt andet høre om målrettet regulering, miljø- og økologitilsagn, markkort samt udbetaling af grøn støtte.

Landbrugsseminaret holdes på følgende steder:
22. januar 2019 på Comwell Rebild Bakker
23. januar 2019 på Comwell Kolding
24. januar 2019 i Ringsted Kongrescenter
Seminaret varer fra kl. 8.30 til ca. 16.00 alle tre steder. Der vil være morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe.

Der er åbent for tilmelding frem til den 14. januar, men tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet. Der er gratis adgang til arrangementet. 

- I Landbrugsstyrelsen sætter vi stor pris på den direkte dialog med både landmænd og konsulenter. Derfor sætter vi god tid af til at få svar på spørgsmål, til at du kan møde kollegaer og måske få dig en snak med en medarbejder fra Landbrugsstyrelsen, skriver styrelsen på sin hjemmeside.

Tilmelding via dette link

Vi herude skaber velfærds-grundlaget

Vi vil gerne producere og bidrage til en sund økonomi, men vi har brug for, at vilkårene for landbruget forbedres markant, påpeger næstformanden for Landbo Syd.

Hestebønner har erstattet soja

Mælkeproducent Martin Agesen, Vestervig, prøvede for første gang at dyrke og fodre med hestebønner sidste år til sine økologiske malkekøer. Ser man bort fra tørken, blev det en så stor succes, at hestebønnerne nu er en fast del af foderplanen.

Nordjyske landmænd vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Landbrugets indtægter faldt med 21 procent sidste år

Selvom tørken gjorde ondt sidste år, blev landbrugets resultat bedre end i 2015 og 2016, viser en ny opgørelse fra Danmarks Statistik.

Både økologisk og konventionelt landbrug skal omstille til klimaneutralitet

Både økologisk og konventionel drift er udfordret i forhold til klimaaftrykket. Begge skal omstille til klimaneutralitet, og det skal gå stærkt, skriver Michael Minter fra Concito i en replik til Jens Iversen, Bæredygtigt Landbrug.
Side 1 af 1545 (30888 artikler)Prev1234567154315441545Next