Gartner nomineret til Netto-pris

Michael Jensen fra Tommerup er indstillet til titlen som »Årets Økolog«.

Michael Jensen fra Tommerup er den eneste fynbo blandt de otte økologiske landmænd, der af discountvarekæden Netto er blevet nomineret til »Årets Økolog«, som er en pris givet af Netto i samarbejde med Økologisk Landsforening.
Kampagnen løber af stablen i august og september. Udover titlen vinder den heldige økolog en præmie på 100.000 kroner, som er øremærket til at udvikle økologens landbrug.
De otte kandidater er udvalgt, så de repræsenterer forskellige områder af Danmark, forskellige økologiske produkter og har en spredning på alder og køn. Fælles for dem alle er deres passion for økologi og et brændende engagement i deres landbrug. Michael Jensen er blandt andet blevet udvalgt på grund af hans gartneri, Lykkesholm, der er et af de største økologiske grøntsagsgartnerier i Danmark.
Det er danskerne, der stemmer om, hvem der skal løbe med den eftertragtede titel og præmie. Det hele foregår på hjemmesiden: www.årets-økolog.dk, hvor man også kan læse mere om de enkelte landmænd og se videoer fra marken.

Læs også