Farmas godt fra start

Hos New Holland forhandleren Farmas er man kommet godt fra start i det nye område. Den første nye traktor, en New Holland T5.115 Electro Command er allerede leveret til landmand Jens Ole Sørensen i Tylstrup nord for Aalborg.

Farmas der har afdelinger i Farsø, Viborg og Herning er glade for de mange positive tilbagemeldinger på offentliggørelsen af deres ankomst i Vendsyssel og øst Himmeland.

Direktør Anette Rosengreen udtaler: -Vi har gennem de seneste år fået flere og flere henvendelser fra kunder i det nu nye område og flere kunder har spurgt om ikke vi kunne etablere en afdeling. Det kunne vi jo af gode grunde ikke, men det kan vi nu og vi glæder os til at rulle vores velkendte koncept ud.

Vi skal ikke ud og vælte verden, men derimod gøre det vi er gode til; nemlig service og godt købmandsskab.

Det skal være den samme nærhed og oplevelse man får som kunde, lige meget hvilken afdeling man henvender sig i.

Hvordan griber I så sådan en stor opgave an?

Anette Rosengreen: -Vi kender opgaven fra opstarten i Herning og selvom vi ikke bygger så stort, så er opgaven den samme. Vi er næsten klar med bygninger i Brønderslev og mangler kun lige de sidste detaljer. Så nu skal vi ud og ansætte personale, så vi kan få gang i hjulene.

Hvad så med de eksisterende New Holland kunder?

Thomas Mikkelsen: -Vi er klar til at servicere kunderne allerede nu. Vi har 24 servicebiler på de danske landeveje og har netop bestilt 4 nye servicebiler til levering snarest. Så det er ingen problem vi er klar på telefonerne.

Hvilke produkter tager I så med?

Thomas Mikkelsen: -Vi er jo New Holland Full Line forhandler, så vi er selvfølgelig klar med et godt tilbud på Traktor, mejetærskere, pressere, Finsnittere og selvfølgelig det udvidede produktprogram på New Holland Construction.

Derudover er vi klar med produkter fra Maskinhandler Indkøbsringen (MI) med blandt andet Kuhn.

Vi går ydmygt til opgaven og ser frem til at betjene de nord- og østjyske kunder.

Læs også