Flere kunder og mere på hylderne i Frankfri

Land & Fritid-butikken er blevet tre gange større og har nu plads til flere varer og et bredere udvalg. Der holdes reception den 2. juni med tale af borgmester og besøg af forspændte islændere.

- Vi går fra 50 kvadratmeter butik til nu 165 kvadratmeter, siger Grethe Nørager, der er leder af Land & Fritid-butikken hos DLG i Frankfri. Det er vi meget glade for, og det ved vi, at vore faste kunder også vil påskønne.


Grethe Nørager fortæller, at hun og salgsassistent Kristina Olsen i butikken ofte har 20-30 kundebestillinger i restordre i for eksempel beklædning, fordi der simpelthen ikke har været plads til alle størrelser, modeller og farver på hylderne i det beskedne lokale.


- Med udvidelsen får vi rettet op på det, og vi kan gøre meget mere ud af udvalget og varegrupperne i det hele taget, siger Grethe Nørager og tilføjer: Vi har nu meget mere til
havefolket og til ejerne af kæledyr.


Festlig åbning


De nye butikslokaler vil blive officielt åbnet fredag den 2. juni. Der vil være udstillet kaniner og der vil blive bagt pizzaer. For hesteinteresserede vil der i løbet af dagen komme et kobbel islændere forbi, som vil give kunder mulighed for ture i karet i nabolaget og sikkert en godbid til de rolige islændere.

Læs mere i LandbrugFyn eller avisen her på nettet
Læs også