FMR i nyt samarbejde

FMR Maskiner har succes med salg af spanske grenknusere og rodfræsere.

Den spanske maskinfabrik, TMC Cancela, der blandt andet producerer kraftige traktormonterede grenknusere og rodfræsere med boltede hamre, hardox forstærket skjold, og med et effektivt behov mellem 70 og 500 hk, er godt på vej ind på det danske marked via et samarbejde med importøren MO Implements A/S og FMR Maskiner.

Udover grenknusere og rodfræsere producerer TMC Cancela også hydraulisk drevne slagleklippere og grenknusere til montering på læsse- og gravemaskiner.

- Allerede nu har vi leveret to stk. TMC Cancela TFK grenknusere samt ét stk. TMC Cancela TFC 060 rodfræser, fortæller Per Hansen fra FMR Maskiner i Nykøbing Falster.

- Det er de første af disse modeller som er leveret i Danmark. TMC Cancela er igennem en årrække blevet importeret af MO Implements, som vi har indgået samarbejde med om salg i hele Danmark samt Sverige, fortæller han.

- Kunderne er meget tilfredse med maskinerne og oplever endda lang holdbarhed på sliddele og et reduceret brændstofforbrug i forhold til tidligere, slutter Per Hansen.

Læs også