AgroMarkets med nye tilbud

Nyt med planteværn, økologi, GMO frie produkter, kartofler og afregningspriser

SLF i dette forår blevet medejere af dansk landbrugs største analyseinstitut, AgroMarkets. Baggrunden er at det bliver stadig vigtigere at styre handler og finansiering optimalt, hvis man skal drive sit landbrug som en god forretning, siger virksomhedsrådgiver Lars Schneider, SLF

I AgroMarkets har man opbygget et omfattende kendskab til finans- og råvaremarkederne og bl.a. til køb og salg af foder. Rådgivningen bygger på en række analyser, for at skabe det sikreste og bedst mulige beslutningsgrundlag, når der skal handles.

Hidtil har AgroMarkets hver morgen leveret analyser og anbefalinger vedrørende handler med energi, kød, korn, oliefrø og valuta på www.agromarkets.dk. Men i løbet af juni og juli tilføjes flere produktområder som planteværn, økologi, GMO frie produkter og kartofler.  Fra 1. juli vil AgroMarkets som noget helt unikt tilbyde, at man kan tjekke sine afregningspriser på hhv. raps og korn og prisniveauet på gødning. Det forventer vi vil blive en praktisk og populær ”benchmarking” understreger Lars Schneider.

Læs også